Dolar 32,5405
%0.09
Euro 34,9669
%0.23
Altın 2.436,030
%0.03
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca, Sabah’ı ağırladı

Buca, Sabah’ı ağırladı

Buca Belediyesi’nin Ramazan Festivali etkinlikleri çerçevesinde sanatçı Coşkun Sahah, Efeler Mahallesi Yörük Ali Efe Rekreasyon Alanın da Buca’lılar la buluştu.

  • Ege Postası
  • 07.08.2013 - 10:11
İZMİR- Buca’lılar Ramazanı hem kurulan iftar ocaklarında iftar açarak hem de özlenen eski günleri yaşayarak geçirdiler. Ramazan Festivalinde eski Ramazanları yaşatmak adına her gün çeşitli oyunlar sergilenirken bir ay da süre içersinde de birbirinden değerli sanatçılar da Buca’da yer aldı. Bunların başında da olan Coşkun Sabah, bir kez daha sevenleri ile buluştu.

Konser öncesi katılımcılara lokma ikram edilirken, Tepecik Senfoni Orkestrası da canlı performanslarını sundular. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, tarafından hayata geçirilen Buca’da benzeri olmayan içersinde spor aletleri, yeşil alan ve konser alanı barındıran Yörük Ali Efe Parkı’n da sahne alan Coşkun Sabah, Buca’lıları bir kez daha mest etti. İki saat süren konser sonrası Başkan Tatı, sanatçı Coşkun Sabah’ı performansı için tebrik etti. Başkan Tatı, “Düne kadar atıl olan ama şimdi Buca’nın en güzel parkı olan bir yerde sizleri konuk ediyoruz. Buca’da gerçekten sanat sevenleri, gerçek sanatçılarla buluşturuyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.