Dolar 38,5687
%0.33
Euro 43,6369
%0.2
Altın 4.018,460
%0.36
Bist-100 9.168,00
%0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’nın ilk kadın futbol takımı kuruldu

Bornova’nın ilk kadın futbol takımı kuruldu

Türkiye’de futbolun ilk oynandığı yer olan Bornova’da ilk kadın futbol takımı da kuruldu. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kısa bir süre önce Bornovalı amatörlerin arasına katılan Bornova Genç Yıldızlar Spor Kulübü bünyesinde kurulan takımı ziyaret ederek başarılar diledi.

  • Ege Postası
  • 04.01.2019 - 12:38

Türkiye’de futbolun ilk oynandığı yer olan Bornova’da ilk kadın futbol takımı da kuruldu. Kısa bir süre önce Bornovalı amatörlerin arasına katılan Bornova Genç Yıldızlar Spor Kulübü bünyesinde kurulan futbol takımının, 11-14 yaş arası 66 oyuncusu bulunuyor. Kadınlar Ligi Yıldızlar Kategorisi’nde mücadele etmeye hazırlanan Mor -Beyazlı takım, antrenmanlarını Bornova Belediyesi’ne ait Sanayi Sahası’nda yapıyor.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçenin ilk kadın futbol takımının antrenmanını ziyaret etti. Tüm oyuncaları kutlayıp, spor hayatlarında başarılar dileyen Başkan Atila,  “Bornova’nın ilk kadın futbol takımı olarak her zaman sizlerin yanında ve destekçiniz olacağız.” diye konuştu. 

Bornova Genç Yıldızlar Spor Kulübü Başkanı Lütfü Cihaner, TÜFAD İzmir Şubesi Başkanı Dr. Şaban Acarbay’ın da bulunduğu ziyarette, Başkan Atila’ya, spora ve sporculara olan yaklaşımı, Bornovalı amatörlere ve kendilerine verdiği destekler için teşekkür plaketi verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.