Dolar 32,2769
%0.01
Euro 35,0305
%-0.16
Altın 2.478,300
%0.49
Bist-100 10.548,00
%2.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da sinema keyfi bir başka güzel

Bornova’da sinema keyfi bir başka güzel

Bornova Belediyesi, çoğu son dönemde çekilen Türk Sineması’nın seçme filmlerini izleyicilerin beğenisine sunuyor.”Seni Seviyorum Adamım” ve “Beyaz Melek” filmleriyle başlayan gösterimler, Ekim ayı boyunca Çarşamba-Cuma günleri seyirciyle buluşacak. Vatandaşlar, Altındağ Atatürk Kültür Merkezi’nde gösterilecek filmleri ücretsiz olarak izleyebilecek.

  • Ege Postası
  • 07.10.2015 - 09:44
İZMİR - Bornova Belediyesi, Türk Sineması’nın birbirinden güzel filmlerini, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Sinema Genel Müdürlüğü’nün katkılarıyla sinemaseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Geçen sene “Salı-Çarşamba Sinema Günleri” adıyla ilk kez yapılan gösterimler; bu yıl da vatandaşlara Sonbahar’da film izleme keyfi yaşatıyor.
 
30 Eylül’de başlayan etkinliğin ilk filmi“Seni Seviyorum Adamım” ve sonrasında seyirciyle buluşan “Beyaz Melek” filmlerinin gösterimlerine Bornovalılar yoğun ilgi gösterdi. Yapılan içecek ve patlamış mısır ikramları da gelenlere sinema salonlarındaki gibi film seyretme keyfini yaşattı.
 
Tüm Bornovalıları, gösterimleri izlemeye davet eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Yerel yönetim olarak yaptığımız fiziki yatırımların yanı sıra, sosyal ve kültürel alanlarda da hizmet vermeye çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz konserler, tiyatro gösterimleri ve çeşitli etkinliklere vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Bu da bizi çok memnun ediyor” dedi.
 
30 Eylül’de başlayan filmler 28 Ekim’de son bulacak. Çarşamba ve Cuma  günleri saat 20.30’da izleyiciyle Altındağ Atatürk Kültür Mekezi’nde buluşturulacak gösterimlerin yapılacağı tarihler ise şöyle:
  
     TARİH                                     FİLM                                                      
7 Ekim Çarşamba                        Bir Zamanlar Anadolu’da
9 Ekim Cuma                               Deli Deli Olma
14 Ekim Çarşamba                      Aşk Tesadüfleri Sever
16 Ekim Cuma                             Beynelmilel
21 Ekim Çarşamba                      120
23 Ekim Cuma                             Uzun Hikaye
28 Ekim Çarşamba                      Başka Dilde Aşk 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.