Dolar 32,3736
%-0.2
Euro 34,7908
%0.14
Altın 2.434,730
%-0.16
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da gece yarısı ‘Çıplak Vatandaş’ görüntüleri

Bornova’da gece yarısı ‘Çıplak Vatandaş’ görüntüleri

Dün gece İzmir’in Bornova ilçesinde şok eden anlar yaşandı. Gece saatlerinde sokağa çıkan bir genç soğuk havaya aldırmadan çırılçıplak şarkı söyleyerek sokaklarda dolaştı. Çıplak genci gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken bazı vatandaşlar ise gencin üstünü örtmeye çalıştı. Gece yarısı yaşanan olay, usta oyuncu Şener Şen’in başrolünü oynadığı 1985 yapımı ‘Çıplak Vatandaş’ filmini akıllara getirdi.

  • Ege Postası
  • 12.03.2022 - 13:13

EGEPOSTASI- Türkiye, son birkaç gündür Balkanlar’dan gelen soğuk havanın etkisi altındayken ve İzmir’de termometreler eksi dereceleri gösterirken dün gece Bornova’da vatandaşları şok eden bir olay yaşandı.

Saat 03.00 sularında Bornova ilçesi Gediz Caddesi’nde kimliği bilinmeyen bir genç, çırılçıplak bir şekilde sokaklarda dolaştı.

Madde ya da alkol etkisi altında olduğu tahmin edilen genç vatandaş, soğuğa aldırmadan çıplak bir şekilde sokakta dolaşarak şarkı söyledi.

Gencin yanına yaklaşan bir vatandaş, “Dayı sıkıntı ne ya” diye sorarken gencin ise şarkı söyleyerek “Allah için bir sevgili bulamadım gitti. Acıyor yüreğim” demesi dikkat çekti. Genç ardından “Öleceğim inanın bu gece burada. Battaniye getirin hemen bana” dedi.

Çıplak genci gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken yoldan geçen bazı vatandaşlar da gencin üstünü örtmeye çalıştı.

Gece yarısı yaşanan olaylar usta oyuncu Şener Şen’in başrolünü oynadığı 1985 yapımı ‘Çıplak Vatandaş’ filmini akıllara getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.