Dolar 32,4213
%0
Euro 34,7285
%-0.21
Altın 2.428,850
%-0.26
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi’nden okullara tam destek

Bornova Belediyesi’nden okullara tam destek

Öğrencilerin daha iyi şartlarda geleceğe hazırlanması için ilçedeki okulların bakım, onarım ve tadilatlarını gerçekleştiren Bornova Belediyesi, 2015 yılında da bu çalışmaya önemli bir bütçe ayırdı. Çalışma yapılan okulların idarecileri Bornova Belediyesi’nin ihtiyaç duydukları her an yanlarında olduğunu söyledi. Başkan Olgun Atila ise eğitime yani geleceğimiz olan çocuklara yapılan yatırımınların herşeyden önemli olduğunu vurguladı. Bornova Belediyesi'nden

  • Ege Postası
  • 18.04.2015 - 11:33
İZMİR - Öğrencilerin daha iyi fiziki koşularda eğitim alması hedefiyle her yıl ilçedeki okulların ihtiyaç duyduğu bakım, onarım ve tadilatları yapan Bornova Belediyesi, 2015 yılında bu çalışmalara ayırdığı bütçeyi arttırdı. Okul idarecilerinden gelen talepler doğrultusunda geçen ay başlayan çalışmalar devam ediyor.
 
İlçe merkezinden mahalle statüsü alan köylere, köylerden tüm semtlere, 19 ilkokul ve ortaokulu kapsayan iş kapsamında, ilk etapta bakıma alınan Suphi Koyuncu Lisesi, Işıkkent İlköğretim Okulu, Doğanlar Hüsnü Borovalı İlköğretim Okulu ve Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk İlköğretim Okulu yepyeni bir görünüme kavuştu. Diğer okullarda devam eden ve başlayacak bakım, onarım ve tadilatlar ise yeni eğitim-öğretim yılına kadar tamamlanmış olacak.,

A’dan Z’ye herşey
 
Bornova Belediyesi, ilçede ihtiyacı olan okulların iç-dış cephe ve korkuluk boyaları ile kapı, pencere ve tuvaletlerin tadilatlarını yapıyor. Gerekiyorsa değiştiriyor, basketbol potaları ile kale direklerini yeniliyor. Sadece dersliklerin olduğu binalar değil, spor ve konferans salonlarını da kapsayan bu fiziki çalışmaların yanısıra okul bahçeleri ağaçlandırılıyor, peyzaj düzenlemeleri yapılıyor.


 
Okul idarecilerinden teşekkür
 
Talepleri doğrultusunda bakım ve onarımı tamamlanan okulların müdürleri, Bornova Belediyesi’ne teşekkür etti.  Suphi Koyuncu Lisesi Müdürü Beşir Sönmezoğlu, Işıkkent İlköğretim Okulu Müdürü Fatma Çakır ve Doğanlar Hüsnü Borovalı İlköğretim Okulu Müdürü Ersen Kılıç, Bornava Belediyesi’ne istedikleri zaman ulaşabildiklerini ifade ederek, “Çalışmalar, eğitimleri de olumsuz etkilemeden titizlikle gerçekleştirildi. Okullarımız pırıl pırıl bir görünüme kavuştu. Başta Başkan Olgun Atila olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
 
Başkan Atila: En önemli yatırım çocuklarımıza yapılandır

Eğitime yani geleceğimiz olana çocuklarımıza yapılan yatırımınların herşeyden önemli olduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "İmkanlarımız doğrultusunda ihtiyacı olan tüm eğitim kurumlarına destek oluyor, çocuklarımızın eğitimlerinde hiçbir sorun yaşamamaları için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.