Dolar 40,4025
%0.04
Euro 47,2656
%-0.01
Altın 4.401,880
%-0.22
Bist-100 10.616,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bodrum'da sıcaktan bunalanlar kendini sahile attı

Bodrum'da sıcaktan bunalanlar kendini sahile attı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, hava sıcaklığı 36 dereye ulaşırken, yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti. Öte yandan, Kumbahçe Paşatarlası Sahili’nde tüm plaj şemsiyelerinin açık olması dikkati çekti.

  • Ege Postası
  • 20.07.2025 - 14:40
  • Güncelleme: 20.07.2025 - 18:28

Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğü, 19 Temmuz’dan itibaren hava sıcaklığının aratarak Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur’da mevsim normallerinin 7 ila 10 derece üzerine çıkmasını beklediğini duyurdu.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bugün dereceler 36 dereceyi gösterdi. Hissedilen sıcaklık ise 41 dereceyi buldu. Deniz suyu sıcaklığı ise 27 derece olarak ölçüldü.

Sıcaktan bunalanlar sahillere akın etti. Bazı turistler denize girerek serinlerken bazıları ise şezlonglarda dinlenmeyi ve güneşlenmeyi tercih etti.

Kumbahçe Paşatarlası Sahili’nde tüm plaj şemsiyelerinin açık olması dikkati çekti.

Öte yandan, Bitez, Gümbet, Ortakent, Türkbükü plajlarında da yoğunluk yaşandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.