Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beydağ'ın kurtuluş yıl dönümü kutlandı

Beydağ'ın kurtuluş yıl dönümü kutlandı

İzmir'in Beydağ ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 97'nci yıl dönümü kapsamında, Beydağ Belediyesi tarafından İncir ve 26'ncı Yerel Ürünler Festivali gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 03.09.2019 - 09:54

İzmir'in Beydağ ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 97'nci yıl dönümü kapsamında, Beydağ Belediyesi tarafından İncir ve 26'ncı Yerel Ürünler Festivali gerçekleştirildi.

Etkinlikler Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde belediye binası önünde başlayan kortej, Atatürk Anıtı önünde sona erdi.  

Festivale, Beydağ Kaymakam Vekili Kiraz Kaymakamı Emin Kaymak, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte konuşan Yılmazlar, imkanlar dahilinde  her yıl geleneksel hale gelen Yerel Ürünler Festivali adı altında incir yarışmalarını düzenlediklerini ifade ederek "Amacımız  Beydağ İlçesinde yetişen sadece incir değil diğer kestane gibi bir çok ürünlerin tanıtımı yapmaktır." dedi. 

İncir festivali kapsamında düzenlenen en iyi incir yarışmasında dereceye giren üreticilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Kurtuluş Parkında düzenlenen etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, bu ülke için canını feda edenleri bugün bir kez daha andıklarını belirterek, "Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımıza ne kadar teşekkür etsek, dua etsek azdır" dedi.

(AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.