Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama Belediyesi'nden doğalgaz açıklaması

Bergama Belediyesi'nden doğalgaz açıklaması

İZMİR'in Bergama ilçesine getirilmesi planlanan doğalgaz ile ilgili olarak, belediye tarafından kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla "Bergama Doğalgaz Süreci" başlığıyla açıklama yapıldı.

  • Ege Postası
  • 22.12.2016 - 19:03

Yazılı olarak yapılan açıklamada Bergama'ya getirilmesi planlanan doğalgaza ilişkin süreç anlatılarak, bilimsel ve teknik açıklamalara yer verildi. Yaşanan süreçte kurumlar arasında uyumlu ve olumlu bir işbirliği sergilendiğine dikkat çekildi. Açıklamada; BOTAŞ'ın boru hattı güzergahı ve İZMİRGAZ'ın Lisans alanına yönelik çalışmalarının ilgili yasal düzenlemeler ve prensipler doğrultusunda yürütüldüğü, Ankara odaklı bir yatırım kararı ya da önceliklendirme söz konusu olmadığı belirtildi ve "Belediyemizden kaynaklanan herhangi bir gecikme de söz konusu değildir. Belediyemiz bu süreçte ilgili tüm ön hazırlıkları ve imar planlamalarını tamamlamıştır. Doğalgazın ilçemize bir an önce gelmesi için ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliğine dayalı çalışmalarımız devam etmektedir" denildi.



CHP'li Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç imzalı açıklamada, "Belediyemizin bu süreci geciktirdiği yönünde kamuoyuna yayılan bilgiler, ya bilgi eksikliğinden kaynaklanan bir durum, ya da bildik ve ucuz siyasi propaganda maksatlı kötü niyetli yaklaşımlardır. Vatandaşlarımız bu konuda en sağlıklı bilgiyi belediyemizden alabilecekleri gibi, İzmirgaz yetkililerinden de teyit edebilirler" ifadelerine yer verildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.