Belediyeden yeni açıklama: Bostanlı Pazarı açılacak!
Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı Pazarı'nı elektrik donanımında yaşanan ve tehlike arz eden arıza nedeniyle bakıma alarak kapatma kararı aldığını duyurmuştu. Belediyeden yapılan yeni açıklamada İzmir Pazarcılar Odası ve pazar esnafı ile yapılan görüşme sonrası pazarın elektrik olmadan açılacağı duyuruldu.
- Ege Postası
- 04.11.2025 - 16:13
- Güncelleme: 04.11.2025 - 19:11
EGEPOSTASI - Karşıyaka ve İzmir'in en büyük kapalı pazar yerlerinden Bostanlı Pazarı'nda yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz hafta sonu Çarşamba Pazarı esnafı tarafından açtırılmayan Bostanlı Tekstil Fuarı sonrası tartışmalar sürerken, Karşıyaka Belediyesi'nden flaş bir kapatma kararı geldi.
Belediyeden yapılan açıklama şöyle: "Çarşamba günleri açılan Bostanlı Pazarımız 'Elektrik donanımında meydana gelen ve tehlike arz eden arızaların tespiti ve tamiri ile bu yönde vatandaşlarımız tarafından iletilen şikayetlerin giderilmesi amacıyla geçici olarak kurulmayacaktır. Bilgilerinize sunulur."
BELEDİYEDEN YENİ AÇIKLAMA
Belediyeden yapılan yeni açıklamada İzmir Pazarcılar Odası ve pazar esnafı ile yapılan görüşme sonrası pazarın elektrik olmadan açılacağı duyuruldu.

Yorum Yazın