Dolar 32,3736
%-0.2
Euro 34,7908
%0.14
Altın 2.434,730
%-0.16
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Belediyesi'nde hareketli günler yaşanıyor

Bayraklı Belediyesi'nde hareketli günler yaşanıyor

Bayraklı Belediyesi’nde hareketli günler yaşanıyor. Başkan Yardımcısı Murat Koçak'ın, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne geçtiği ve Makine İkmal ve Onarım Daire Başkanı olduğu belirtildi. Öte yandan Belediye Başkanı Serdar Sandal, İmar ve Şehircilik Müdürü Dinçer Dinçer’i görevden alırken, Özel Kalem Müdürü Berk Ulusal’ın da görevinden ayrılacağı öne sürüldü. Son olarak Başkan Sandal'ın Çiğli Belediyesi'nden transfer ettiği Selda Arslan'ın da geçtiğimiz günlerde Karşıyaka Belediyesi'ne geçtiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 23.03.2021 - 09:14

EGEPOSTASI- Bayraklı Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Murat Koçak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne geçti. Koçak, Büyükşehir’de Makine İkmal ve Onarım Daire Başkanı oldu. Öte yandan eski başkan yardımcıları Ulaş Aydın ve Yıldırım Ayaz da daha önce Bayraklı Belediyesi’nden Büyükşehir Belediyesine geçmişti.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın İmar ve Şehircilik Müdürü Dinçer Dinçer’i görevden aldığı öğrenilirken, Özel Kalem Müdürü Berk Ulusal'ın da önümüzdeki günlerde görevinden ayrılacağı iddia edildi.

Başkan Sandal'ın Çiğli Belediyesi'nden transfer ettiği ilk olarak Kültür Müdürlüğü görevinde bulunan ardından da Kadın ve Aile Müdürlüğü'ne atanan Selda Arslan'ın da Karşıyaka Belediyesi'ne geçtiği öğrenildi. Arslan'ın yerine vekaleten Şerife Cebe atandığı ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.