Dolar 32,3780
%-0.13
Euro 34,7031
%-0.29
Altın 2.404,900
%-1.24
Bist-100 10.099,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ: “Onlara İzmir’i hatırlattık”

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ: “Onlara İzmir’i hatırlattık”

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, adını tüm dünyaya duyuran 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde yer alan gönüllüler ve emeği geçenlerle bir araya geldi. Başkan Karabağ, “29 Ekim’de ülkemizdeki olumsuzlukları başımıza yıkmaya çalışanları bir şeyi hatırlattık. ‘Durun burada İzmir var. İzmir’i hatırlayın’ dedik. İzmir’i, Hasan Tahsin’i bir kez daha heyecanla, tüm duygularımızla bütün dünyaya haykırdık. Buradan bir mesaj alınsın istedik. Amacımıza da ulaştık” dedi.

  • Ege Postası
  • 18.12.2014 - 10:53
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, cumhuriyetin kuruluşunun 91. yıldönümünde saat 19.23’te Smyra Meydanı’nda aynı anda zeybek oynayıp 1923 rakamını oluşturarak büyük yankı uyandıran cumhuriyet gönüllülerinin ekip başları, hocaları ve emeği geçen belediye personeliyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Projenin hedefine ulaştığını belirten Başkan Karabağ, “Yurtdışına çıktığımızda etkinliğimizin oralarda da izlendiğini gördük. Bize, ‘Niye böyle bir olaya ihtiyaç duydunuz'’ diye soranlar oldu. Bunlardan biri unutturulmaya çalışılan cumhuriyet değerlerinin hatırlatmak olduğunu söyleyerek söze başlıyorum. Ondan sonra da Türk Bayrağı’nın indirildiği, Atatürk büstlerinin yıkıldığı, Osmanlı merakının doğduğu ve de demokrasinin ortadan kaldırılmaya çalışılmaya başlandığı bir dönemi yaşıyoruz. Bütün bu olumsuzlukları başımıza yıkmaya çalışanları bir şeyi hatırlattık; ‘Durun burada İzmir var. İzmir’i hatırlayın’ dedik. Buradan bir mesaj alınsın istedik. İzmir’i, Hasan Tahsin’i bir kez daha heyecanla, duygularımızla bütün dünyaya haykırdık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bunu siz başardınız. O gün hedefine ulaştı” dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE SERTİFİKA
Başkan Karabağ, 29 Ekim’de yaptıkları etkinlikle çıtayı yukarı çektiklerini ifade ederek, “Vatandaşlar bize, ‘bundan sonra ne yapacaksınız’ diye soruyor. Onlara, ‘Bekleyin, sürprizlerimiz olacak’ diyoruz” dedi. Başkan Karabağ, ekip başlarına katkılarından dolayı sertifika verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.