Dolar 32,3829
%-0.12
Euro 34,6071
%-0.56
Altın 2.389,430
%-1.87
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayır her yerde

Bayır her yerde

CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Tacettin Bayır, gündüz esnaf ziyaretleri, gece ise köylerde seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seferihisar’da İhsaniye, Düzce ve Turgut köylerine ziyaret eden Bayır, CHP’nin projelerini anlattı, gösterdiği enerji ile köylülerden tam not aldı.

  • Ege Postası
  • 22.05.2015 - 18:15
İZMİR - Tarımda ihracat yapan bir ülkeden, Saman ithal eder ülke haline geldik. Kredi verip, Çiftçimizi borçlandırdılar. Ürettiğinin karşılığını alamayıp, borçlarını ödeyemez hale getirdiler. Mazotu; yazlık yerlerde yabancı uyruklu yatlara ucuza verirken, çiftçimize zam üstüne zam yapıp, halini hiç düşünmediler. Tarım alanlarına, konut diktiler, ülkede tarıma elverişli alan bırakmadılar.


Kurtuluşun Tek Adresi CHP, Söz Veriyoruz
İktidarımızda; Tarımda kırsal kalınmaya sağlayarak, Üreticiye hak ettiği alın terinin, emeğinin karşılığını vereceğiz. Tüketici toplumdan, üretim toplumuna geçeceğiz. Mazotu; çiftçiye 1.5 Tl’den vererek, gelirini 2 kat arttıracağız. Buradan açıkça söylüyorum. Emeğin ne olduğunu, çiftçinin ne zorluklar yaşadığını bilenler olarak, Kurtuluşun tek adresi ‘’CHP’’sidir. Gelin 8 Haziran da bu haksızlığa son verelim.


Yeter Gelme Artık, Yetti Gari Diyeceksiniz
Köylülerin sorunlarına dinleyen Bayır’a bir vatandaş, ‘’Sizi seçimden sonra da burada görmek isteriz. Seçim zamanı herkes geliyor ama sonrasında kimseyi göremiyoruz.’’ Diye sitemde bulundu. Bayır bunun üzerine, ’’Biz parti olarak, Önseçim yaptık. Sizin ayağınıza gelmek zorundayız. Bunları 2 dudak arasından çıkan diğer partili vekillere söylemende fayda var. Yarımada çocuğu olarak, geldiğim yeri unutmam. Benden o kadar çok sıkılacaksınız ki, ‘’ Yeter Gelme Artık, Yetti Gari’’ diyeceksiniz. Ayrıca, Bana 7/24 ulaşabilirsin. Asıl olanın, siz olduğunuzu asla unutmayın, bize sadece vekalet verdiniz.’’ dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.