Dolar 32,2666
%0.08
Euro 34,8177
%0.05
Altın 2.457,660
%1.04
Bist-100 10.277,00
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkanı A.Mahmut Badem’i ziyaret etti.

Başkanı A.Mahmut Badem’i ziyaret etti.

Mayıs ayında yapılan seçimden sonra geçtiğimiz günlerde görevi devralan yeni Başkan Ali Bozkan ve murakebe heyeti Belediye Başkanı Badem’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ali Bozkan, yeni murakebe heyeti üyelerini tek tek tanıtarak hedefledikleri çalışmalar hakkında genel bilgiler verdi.

  • Ege Postası
  • 29.01.2015 - 10:23
Çiftçi Malları Koruma Başkanı Bozkan;“Görevimizi yeni devraldık ve çalışmalarımıza başladık. Yasadan sonra görev alanımız çok genişledi ve şartlar zorlaştı. İlk olarak yasadan önceki mevcut mahallerimizin alanını biraz genişleterek çalışmalar yürüteceğiz. Yani yüksek yerlerde kalan mahallelerimiz dışında bir çember belirledik. Bu aynı zamanda kaynak oluşması açısından da iyi bir çalışma olacak. İnsanlarımızın daha temiz alanlarda yaşamlarını sürdürmesi, bahçe yollarının düzenlenmesi gibi çalışmalara öncelik vereceğiz” dedi.

Yeni yönetime çalışmalarında başarılar dileyen Belediye Başkanı Badem; “Ödemiş Belediyesi olarak bizler her zaman çiftçimizin yanında olacağız. Sıkıntıları birlikte çözeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.