Dolar 32,7808
%0.04
Euro 35,0840
%-0.02
Altın 2.449,480
%-0.35
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan eşinin darbe paylaşımına eski başkandan sert tepki

Başkan eşinin darbe paylaşımına eski başkandan sert tepki

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un eşi Birsen Şenol’un, FETÖ'nün 15 Temmuz akşamı gerçekleştirdiği darbe girişimine yönelik sosyal medyadan yaptığı paylaşıma, Gaziemir’in AK Partili Belediye Eski Başkanı Adnan Yüksel’den sert tepki geldi. Başkan eşinin o paylaşımına sert tepki

  • Ege Postası
  • 21.07.2016 - 17:37

EGEPOSTASI - Gaziemir Belediye Başkanı CHP'li Halil İbrahim Şenol'un eşi Birsen Şenol'un FETÖ'nün 15 Temmuz akşamı gerçekleştirdiği darbe girişimine yönelik sosyal medyadan yaptığı paylaşıma tepkiler yükseliyor.

Başkan eşinden şok paylaşım!

Şenol, darbe girişimine yönelik 15 soru yöneltirken "Bu gerçekten inanılmaz bir tiyatrodur ya da gördüğüm en kötü şekilde hazırlanmış darbe planıdır" ifadelerini kullanmıştı. Gaziemir Belediyesi Eski Başkanı ve Belediye Meclisi'nin AK Partili Üyesi Adnan Yüksel, Şenol için "Darbeci Yurtta Sulh Konseyi'nin temsilcisi gibi konuşuyor" dedi. 

Yüksel şu ifadeleri kullandı;

“Belediye başkanımızın sayın eşi Yurtta Sulh Konseyi temsilcisi gibi konuşuyor. Yıllarca demokrasi havariliği yapan bu arkadaşların bu tavrı bizleri şaşırttı. Milletin oyuyla seçilen bir belediye başkanının eşinin bu tutumu bizleri üzmüştür. Sayın hanımefendi bu hareketin başarıya ulaşması halinde eşinin ve kendisinin ne olacağını düşünememiştir. Bizler darbe girişimi akşamından itibaren başkomutan sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla meydanlardayız. Meydanlarda bulunmaya devam edeceğiz. Milletimizle beraberiz, milletimizin yanındayız. İnşallah sonunda her şey Türk milletinin istediği gibi olacaktır.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.