Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yücel’den Bakan Koca’ya sert eleştiril: Özgür basınla karşı karşıya gelmeye cesaretleri yok

Başkan Yücel’den Bakan Koca’ya sert eleştiril: Özgür basınla karşı karşıya gelmeye cesaretleri yok

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bir dizi program için bu sabah İzmir’e gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın programlarının İzmir’in yerel medyasına kapatılmasını sert bir dille eleştirdi. Başkan Yücel, “Özgür ve tarafsız basınla karşı karşıya gelecek cesarete sahip değiller” dedi.

  • Ege Postası
  • 18.09.2020 - 15:23

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir dizi program gerçekleştirmek için sabah saatlerinde İzmir’e geldi. Bakan Koca’nın İzmir programları ise bizzat Sağlık Bakanı’nın isteği doğrultusunda İzmir’in yerel medyasına kapatıldı. Uygulama sosyal medyada özellikle yerel basına uygulanan sansür olararak yorumlanırken karar, yerel basından da büyük tepki topladı.

Bakan Koca’nın İzmir programını İzmir’in yerel basınına kapatmasına bir tepki de CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den geldi. Yücel Bakan Koca’yı yerel basınla karşı karşıya gelecke kadar cesaretli oladığını söylerek sert bir dille eleştirdi. 

Başkan Yücel konuya ilişkin şunları söyledi; “Demek ki bazı soruların sorulması işlerine gelmiyor. Özgür ve tarafsız basınla karşı karşıya gelecek cesarete sahip değiller. Basının ve medyanın tamamen kendi güdümlerinde ve kontrollerinde olmasını istiyorlar. Açıkçası üzüntü verici ama şaşırtıcı değil.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.