Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yücel eski yöneticilerle bir araya geldi; İktidar için birlikte çalışma sözü

Başkan Yücel eski yöneticilerle bir araya geldi; İktidar için birlikte çalışma sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu bugün, haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde Buca’da gerçekleştirdi. Öte yandan toplantının ardından Başkan Yücel ve yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem il yönetiminde yer alan eski yöneticilerle bir araya geldi. Vefa buluşmasında eski yöneticilere partiye verdikleri özverili hizmetler için plaket verilirken, ülkenin aydınlık geleceği ve CHP'nin iktidarı için birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurgulandı.

  • Ege Postası
  • 13.08.2021 - 21:39

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu bugün, haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde Buca’da gerçekleştirdi.

Yönetim kurulunda yapılacak saha çalışmaları masaya yatırılırken, gündemdeki konular ele alındı.

Öte yandan toplantı sonrası İl Başkanı Yücel, yoğun gündem arasında eski yöneticileri unutmadı. Başkan Yücel, önceki dönem il yönetiminde yer alan eski yöneticilerle yemekli toplantıda bir araya geldi.

Vefa buluşmasında Başkan Yücel önemli mesajlar verirken, eski yöneticilere partiye verdikleri hizmetler ve özverili çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ederek plaket verdi.

CHP İzmir İl Bşakanlığının sosyal medya hesabından "2018-20 döneminde İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak partimize hizmet etmiş arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bugüne kadar partimiz için yaptıkları özverili çalışmalarına teşekkür ediyoruz. Ülkemizin aydınlık geleceği ve partimizin iktidarı için birlikte çalışmaya devam edeceğiz." paylaşımı yapıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.