Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Tatı’dan sanayi esnafına ruhsat müjdesi

Başkan Tatı’dan sanayi esnafına ruhsat müjdesi

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, 6. Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.Buluşmada söz alan 6. Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Demirtaş ve İzmir Oto Tamirciler Odası Başkanı Necdet Heppekcan, site içersinde çekilen ruhsat sorununa değindiler. Başkan Ercan Tatı’ya Otokent’in 15 yıllık ruhsat sorununu çözdüğünü ve aynı sorunların kendileri adına da çözülmesini isteyen site yönetimine Başkan Tatı, çalışmaları başlatacağını müjdeledi.

  • Ege Postası
  • 22.03.2013 - 11:01
İZMİR -Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, 6. Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Buca 6. Sanayi esnafı ile sabah saatlerinde buluşan Başkan Ercan Tatı’ya Başkan Yardımcıları başta olmak üzere ilgili birim müdürlükleri ve CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül de eşlik etti.

Buluşmada söz alan 6. Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Demirtaş ve İzmir Oto Tamirciler Odası Başkanı Necdet Heppekcan, site içersinde çekilen ruhsat sorununa değindiler. Başkan Ercan Tatı’ya Otokent’in 15 yıllık ruhsat sorununu çözdüğünü ve aynı sorunların kendileri adına da çözülmesini isteyen site yönetimine Başkan Tatı, çalışmaları başlatacağını müjdeledi.

“Sorunları çözmek adına bir aradalar”


Sanayi esnafı adına ilk sözü alan İzmir Oto Tamirciler Odası Başkanı Necdet Heppekcan, Başkan Ercan Tatı’nın esnafın sorunlarına her zaman ilk kendisinin müdahale ettiğini söyledi. Heppekcan, “Başkanımızla bir ay önce bir araya gelmiştik ve Buca içerisinde yer alan sanayi esnafının sorunlarını görüştük. Sağolsun ki kendisi de bu görüşmemizde esnafın yanında olduğunu, her zaman kapılarının açık olduğunu, esnafın sorunlarının her zaman birinci sırada yer aldığını söyledi. Ben bu düşüncelerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Bir ayı çabuk atlattık ve yine bir aradayız.

Başkanımız sanayi esnafımızın sorunlarını dinlemek için bizlerle. Her şehrin her beldenin sorun ve problemleri vardır ve bunlar da hiç bitmez ama bu sorunları çözmek için bir aradayız. Esnaf olarak yapılaşmada bizlerin de ufak tefek hataları oldu. Bunun bilinci içersinde başkanımızın bize yardımcı olacağını biliyoruz” dedi.

6. Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Demirtaş ise esnafın ruhsat sorununa değindi. Demirtaş, “Daha önceki ziyaretimizde sizden çok büyük bir yakınlık, ilgi gördük. Bunun cesareti ile sorunlarımızı size aktarıyoruz. Esnaf arkadaşlarımızın ruhsat sorunu vardır. Eskiden alınan yerler el değiştirirken bir takım eksikleri olmuştur. Doğal olarak ta bu ruhsat sorununu doğurmaktadır” diye konuştu.

“Tatı bu kez de sanayi esnafının yanında”

Göreve geldiği andan itibaren çözümsüzlüğü çözüme çeviren Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Buca ilçesinde vatandaşların sorunları karşısında her zaman yanlarında olduğunu vurguladı. Esnaf ve vatandaş adına üç olayı çözüme bağladıklarını anlatan Tatı şunları şöyledi; “Başkanlık dönemimde çözüme çevirdiğimiz üç olay vardır. Birincisi TOKİ’dir. Benim bürokrat arkadaşlarım taşın altına eline koyarak ve orada yaşayan arkadaşlarımın psikolojilerini bilerek sorunu hallettik. Sonuçta Buca’da TOKİ diye bir sorun kalmadı. İkincisi Otokent. Adım adım çalışarak Otokent’in sorunu çok büyük ölçüde çözüldü. Şimdi sıra geldi 6. Sanayiye.

Bizim bürokratlarımız ve sizlerin de belirleyeceğiniz isimlerle çalışarak adım adım 6. Sanayi’nin de sorununu çözeceğiz. Adım adım derken ağır hareketler etmeyeceğiz. Hızlı adımlarla sorunu ortadan kaldıracağız. Bizim için asıl olan sizin rahatlıkla ticaretinizi yaparak, rahatlık içersinde evinize gitmenizdir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.