Dolar 32,4718
%-0.03
Euro 34,8523
%0.13
Altın 2.419,700
%-0.12
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer’den herkese davet

Başkan Soyer’den herkese davet

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentin kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümünün kutlanacağı 9 Eylül’deki etkinlikleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Cumhuriyet Meydanı ile Alsancak Limanı arasındaki sahil kesiminde süren hazırlıklar kapsamında Başkan Soyer hazırlıkları yerinde görmeye gitti. Hazırlıkların sürdüğü alandan çektiği videoda heyecanını paylaşan Soyer, “Mustafa Kemal’in evlatları olarak biz de buradan ona söz veriyoruz ki; Cumhuriyetin ikinci yüzyılında demokrasinin tatlı güneşi ile aydınlatacağız. Gerçekten Türkiye’ye umut verecek, Türkiye’ye moral verecek, bütün bu kasvetli iklimi dağıtacak değiştirecek bir büyük coşkulu kutlama yapacağız. Herkesi bekliyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 31.08.2022 - 16:00

EGEPOSTASI- İzmir, kurtuluşunun yüzüncü yılı için düzenlenecek organizasyonlara hazırlanıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in bir süredir sıklıkla dile getirdiği ve tarihi bir gün olacağını ifade ettiği 9 Eylül için Tarkan konseri başta olmak üzere kentte büyük etkinlikler düzenlenecek. Soyer, hazırlıkları yerinde denetledi.

Denetlemelere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden videolu paylaşım yapan Başkan Soyer, cumhuriyetin ikinci yüzyılı için 'demokrasi' vurgusu yaparken, 9 Eylül kutlamalara herkesi davet etti. 

Soyer'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Harika bir sahne, harika bir kutlama sizi bekliyor. 9 Eylül'de, Gündoğdu Meydanı'nda tarihe tanıklık etmeye herkesi bekliyoruz" dedi. Öte yandan Soyer videoda “Güzel iş, büyük iş, çok heyecan verici. Gerçekten tahminimin çok ötesinde. Hani rakamları biliyorsunuz, metreleri aklınızdan geçirebiliyorsunuz ama fiilen görmek o bütün ezberleri bozuyor ve 9 Eylül’de gerçekten Türkiye Cumhuriyeti tarihinin gördüğü en büyük organizasyonu yapacağız. Kurtuluşun büyük zaferin 100. yılı Genel Başkanımız bayram mesajında diyor ki; Mustafa Kemal Atatürk, büyük bir kahraman olarak Ankara’ya dönünce zaferden sonra gençliğinden beri hayalini kurduğu cumhuriyet düşü için çalışmaya başlıyor ve cumhuriyet vurgusunu şöyle tarif ediyor ‘Barışın tatlı güneşi’ şimdi Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Mustafa Kemal’in evlatları olarak biz de buradan ona söz veriyoruz ki; Cumhuriyetin ikinci yüzyılında demokrasinin tatlı güneşi ile aydınlatacağız. Gerçekten Türkiye’ye umut verecek, Türkiye’ye moral verecek, bütün bu kasvetli iklimi dağıtacak değiştirecek bir büyük coşkulu kutlama yapacağız. Herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.