Dolar 32,2091
%0.09
Euro 34,9719
%-0.05
Altın 2.493,120
%-0.69
Bist-100 10.740,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer, Nalbantoğlu için sahada!

Başkan Soyer, Nalbantoğlu için sahada!

CHP'nin 37. Olağan Kurultay heyecanı tam gaz devam ediyor. Kıyasıya yarışın geçeceği Parti Meclisi seçimi için adaylar kurultay alanı çevresinde adeta savaş veriyor. Öte yandan Rıfat Nalbantoğlu'nun PM'ye girmesi için uzun süredir uğraş veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kurultay alanındaki saha çalışmalarına bizzat katılıyor ve Nalbantoğlu için oy istiyor.

  • Ege Postası
  • 26.07.2020 - 13:53

EGEPOSTASI- CHP'nin 37. Olağan Kurultayı ikinci gün heyecanı sürüyor. Bilkent Odeon'da dün başlayan kurultayın ikinci gününde, gözler kurultaydan sonra en yetkili organ olan Parti Meclisi (PM) ve YDK seçimlerine çevrilmiş durumda.

PM ve YDK için listeler belli olurken, Genel Başakn Kılıçdaroğlu'nun listesinde yer alan isimler çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan muhalif listelerde yer alan ya da çalışmalarını bireysel sürdüren adaylar PM'ye girmek için yoğun şekilde çalışıyor ve delegelerden oy istiyor.

Odeon'un bahçesinde ve çevresinde aday adaylarının afişleri yoğun olarak yer alırken, salon içinde de adeta tanıtım seferberliği yaşanıyor. Aday adayları kurdukları stantlarda kendilerini tanıtırken, yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi veriyor.

Hem salon içinde hem de salon dışında partinin yetkili organlarına girmek için rekabet sürerken,  "çarşaf liste" yöntemiyle yapılacak seçim sonunda PM ve YDK'ye kimlerin gireceği merak konusu.

Diğer yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer "vefa borcu" diyerek PM'ye girmesi için arkasında durduğu Rıfat Nalbantoğlu ile çalışmaları birlikte yürütüyor. Adayların rahat çalışması için dışarıya kurulan dev çadırların birinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe'nin ettiği çalışmalarda bazı ilçe başkanları da yer alıyor.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.