
Başkan Şahin mazbatayı aldı, 4. döneme başladı
Menemen’de 4. dönem CHP Belediye Başkan Adayı olan ve yeniden göreve seçilen Tahir Şahin, meclis üyeleriyle birlikte mazbatasını aldı.
- Ege Postası
- 05.04.2014 - 10:32
Başkan Şahin; “Demokratik bir seçim yaşadık”
15 yıldır hizmet ettiği Menemen’de en uzun süre görev yapan Belediye Başkanı olan Tahir Şahin, 30 Mart Yerel Seçimlerine yönelik öncelikli hedeflerinin seçimlerin kazasız, belasız yaşanması olduğunu söyleyerek; “Elbette birisi kazanacaktı. Bu tür yarışların tek galibi vardır. Demokrasiye inanan insanlar olarak burada CHP’li, AKP’li, MHP’li hiçbir ayırım yapmadan herkesi yürekten tebrik ediyorum. Yaşadığımız bu yerleşkeye en iyi hizmeti sunabilmekten başka hiç kimsenin amacı olamaz. Herkes bu kente hizmet etmek için yola çıktı, demokratik bir seçim yaşadık. Emeği geçen herkese, İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Kurul Üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
“Herkese Eşit Hizmet”
Alevi, Sünni, Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Boşnak demeden; birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde yeni dönemde de herkese eşit hizmet anlayışı çerçevesinde hizmet üreteceklerini söyleyen Başkan Tahir Şahin konuşmasına şöyle devam etti; “Seçim bitti. Bundan sonra her şey, hiç kimseyi ayırmadan, bölge ayırmadan, adam ayırmadan, parti ayırmadan bu kente hizmet etmekten başka hiçbir duygum yok. Sizlerin de aynı duyguları taşıdığınızı biliyorum. Bu kente hep birlikte hizmet etmek için hepinize şimdiden başarılar diyorum.”
30 Mart Yerel Seçimlerine katılan siyasi partilerin Belediye Başkan Adaylarını da medeni cesaretlerinden dolayı kutlayan Başkan Tahir Şahin; İlçe Seçim Kurulu Başkan ve Üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek çikolata hediye etti. Başkan Şahin, mazbata töreni sonrasında Menemen Adalet Sarayı önünde CHP’li Meclis Üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yorum Yazın