Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Özçınar paylaştı... 'Bu fotoğraf Büyükşehir’in eseri!'

Başkan Özçınar paylaştı... 'Bu fotoğraf Büyükşehir’in eseri!'

Kiraz Belediye Başkanı AK Partili Saliha Özçınar, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla sert eleştiride bulundu.

  • Ege Postası
  • 22.01.2021 - 21:36

EGEPOSTASI- Kiraz Belediye Başkanı AK Partili Saliha Özçınar, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla sert eleştiride bulundu.

Özçınar hizmet noktasında ayrımcılık yapıldığını öne sürerek sık sık karşı karşıya geldiği, Büyükşehir Belediyesi'ni bu kez kış günü su kuyruğunda bekleyen vatandaşların fotoğraflarını paylaşarak "Büyükşehir'in eseri" eleştirisi getirdi.

Kiraz Belediyesi'ne ait tankerle su dağıtılan görüntüleri sosyal medyadan paylaşan Başkan Özçınar, "Burası Karaburç Mahallemiz zamanında yağ ve tüp sırası bekleyen teyzelerimiz,amcalarımız 2021 yılında su kuyruğunda. Bu fotoğraf Büyükşehir’in eseri !" ifadelerini kullandı.

 

Öte yandan Özçınar'ın paylaşımının altına bir sosyal medya kullanıcısı "Altınoluk Mahallesi'nin yolları size ait ama çamur deryası her taraf yolunuz düşmediği için pek bilmezsiniz" yorumunda bulundu.

Yapılan yorum Başkan Saliha Özçınar, "Eğer gerçekten orda yaşıyorsanız ve fake hesap olmadığınızı kanıtlarsanız evinizin önünü ziyaret etmek isterim. Eksiklikleri giderir yolları yaparız.:)" yanıtını verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.