Dolar 32,6188
%0.44
Euro 34,7266
%-0.02
Altın 2.514,770
%1.22
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Oran Çeşmelileri uyardı: Maddi kayba uğramayın!

Başkan Oran Çeşmelileri uyardı: Maddi kayba uğramayın!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, sosyal medya hesabından, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü ile birlikte canlı yayın yaparak Çeşme'de bazı kişilerin yeni bir kooperatif ve sanayi sitesi kurma çalışması yaptıklarına ilişkin bir bilgiye ulaştıklarını, kendilerinin bu çalışma içinde olmadıklarını belirterek, Çeşmelileri maddi kayba uğramamaları konusunda uyardı.

  • Ege Postası
  • 28.03.2023 - 15:48
  • Güncelleme: 28.03.2023 - 16:19

EGEPOSTASI- Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran instagram hesabından, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü ile birlikte canlı yayın yaparak Çeşmelileri uyardı.

ORAN: ÇEŞME BELEDİYESİ'NİN DESTEĞİ YOKTUR!

Başkan Oran, "Çeşme ailemizi ve Çeşme esnafımızı bir konuda bilgilendirmek üzere Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Osman Köfüncü ile beraberiz. Bir rivayettir ki; 'Çeşme'de bir kooperatif kurulmuş ve yeni bir sanayi sitesi yapmak üzere çalışmalarda bulunuluyormuş' diye dolaşıyor ve üye kaydı yapılıyor. Ben Çeşme ailemin ve Çeşme esnafımızın bilmesini istiyorum ki böyle bir konuda Çeşme Belediyesi'nin mevcut kooperatif ile ilgili bir dahli ve desteği yoktur" dedi.

ORAN: ÇEŞMELİ HEMŞEHRİLERİMİZ DİKKATLİ OLSUN, MADDİ KAYBA UĞRAMASIN

Bu konuyu Köfüncü'ye de sorduğunu vurgulayan Başkan Oran, "Esnaf Odası Başkanımıza sordum 'Benim de bu konu ile ilgili bir alakam ve bilgim yok' dedi. Bu konuda Çeşme ailemizin ve Çeşme esnafımızın, Çeşmeli hemşehrilerimizin bilgisi olsun. Bu arkadaşlar kendi başlarına bağımsız hareket ediyorlar, herhangi bir kimse maddi olarak zarar görmesin diye bu canlı yayını yapalım dedik." dedi.

OSMAN KÖFÜNCÜ: HERKES BİZDEN HABER BEKLESİN

Osman Köfüncü ise, kesinlikle böyle bir konuya dahil olmadıklarını ifade ederek, "Sizin söyledikleriniz bizim için geçerli başkanım. Başka söyleyecek birşey yok. Herkesin bizden bilgi ve haber beklemesini istiyorum" dedi.

EKREM ORAN: ÇEŞME BELEDİYESİ'NİN VE ESNAF ODASININ BİR ÇALIŞMASI VAR

Öte yandan Başkan Oran kendilerinin bir çalışma yaptığını belirterek, "Yeni bir sanayi sitesi için Çeşme Belediyesi'nin ve Esnaf Odasının beraber bir çalışması var. Kısa sürede bu konu ile ilgili olumlu bir açıklama yapmayı planlıyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.