Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Gümrükçü 4 yılda 3. Yüksek Lisans bölümünü bitirmek üzere

Başkan Gümrükçü 4 yılda 3. Yüksek Lisans bölümünü bitirmek üzere

Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu olan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İşletme Yüksek Lisans Bölümünü tamamlamak üzere bugün İstanbul Maltepe Üniversitesinde final sınavlarına girdi. Gümrükçü, Başkan olarak seçildiği günden bugüne 4 yılda 3. Yüksek Lisans bölümünü bitirmek üzere...

  • Ege Postası
  • 14.01.2023 - 19:54

EGEPOSTASI- Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, eğitime ara vermiyor. İlk olarak Medya ve Siyaset bölümü ardından Kentsel Dönüşüm üzerine yüksek lisansını tamamlayan Başkan Gümrükçü, şimdi de 2007’de siyaset nedeniyle ara verdiği daha sonra yakın zamanda çıkan af ile tekrar hak kazandığı İşletme Yüksek Lisans Bölümü final sınavlarına girdi.

Başkan Gümrükçü’nün sınava girmeden önce ders çalıştığı ve notlarını gözden geçirdiği o anları fotoğraflayan Basın Danışmanı Deniz Tunç, sosyal medayadan paylaştı.

Fotoğrafı başkandan habersiz ilerde anı olsun diye çektiğini belirten Deniz Tunç, ancak insanların kitap bile okumadığı bu dönemde herkesin bu durumu bilmesi gerektiğini vurguladı.

Basın Danışmanı Tunç'un paylaşımı şöyle;

"BAŞKAN ÜNİVERSİTEDE..

Daha güçlü siyaset için eğitime ara vermeden devam ediyor bizim Başkan. Bu fotoğrafı bugün İstanbul Maltepe Üniversitesi’nde çektim. Bunca koşturmaca ve yoğunluk arasında takdir edilecek bir şey yapıyor çünkü. Başkan olarak seçildiği günden bugüne yani 4 yılda 3. Yüksek Lisans bölümünü de bitirmek üzere. İlk olarak Medya ve siyaset bölümü sonra da Kentsel Dönüşüm üzerine yüksek lisansını tamamladı.Şimdi de 2007’de siyaset nedeniyle ara verdiği daha sonra yakın zamanda çıkan af ile tekrar hak kazandığı İşletme Yüksek Lisans Bölümü final sınavları için notları son dakika gözden geçirme anlarına tanıklık etmek de benim için garip bir duygu. Fotoğrafı başkandan habersiz ilerde anı olsun diye çekmiştim sonra kendi kendime dedim ki paylaş herkes bilsin. İnsanların kitap bile okumadığı bu dönemde hele de bu kadar yoğunluk içinde 3 yüksek lisans programı bitirmek. öyle kolay da değil hele öyle anılar da kalması gereken bir şey hiç değil.(Bu arada kendisi 9 Eylül İnşaat Mühendisliği mezunudur.)"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.