Dolar 44,4999
%0.07
Euro 51,5432
%-0.54
Altın 6.613,240
%-2.8
Bist-100 12.904,00
%-0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Eşki’den Ege Üniversitesi’nde tedavi gören çocuklara yılbaşı ziyareti

Başkan Eşki’den Ege Üniversitesi’nde tedavi gören çocuklara yılbaşı ziyareti

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, yılbaşı öncesinde Ege Üniversitesi Hematoloji Bölümü’nde tedavi gören çocukları ziyaret etti. Miniklere moral veren Eşki, onların gülümsemesinin en büyük umut kaynağı olduğunu belirterek yeni yılın sağlık ve iyilik getirmesini diledi.

  • Ege Postası
  • 30.12.2025 - 09:59

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Ege Üniversitesi Hematoloji Bölümü’nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek yeni yıl hediyelerini verdi.

Çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilenen Eşki, sağlık çalışanlarıyla da sohbet etti.

Ziyaret sırasında hep birlikte yeni yıl pastası kesilerek dayanışma ve umut dolu anlar yaşandı.

“Her çocuğumuzun yüzündeki gülümseme en büyük umudumuz”

Ziyaretin kendileri için bir sorumluluk ve insanlık görevi olduğunu vurgulayan Başkan Ömer Eşki, “Bugün burada yalnızca hediyeler değil, umut ve sevgi paylaştık. Çocuklarımızın yüzündeki her gülümseme, daha güçlü bir gelecek kurmamız için en büyük motivasyon. Tedavi sürecindeki tüm çocuklarımıza, ailelerine ve fedakâr sağlık emekçilerine destek olmaya devam edeceğiz. Yeni yılın, sağlık ve iyilik getirmesini diliyorum.” diye konuştu.

Bornova’dan sağlık ve sosyal dayanışma mesajı

Bornova Belediyesi’nin sosyal destek çalışmalarını her alanda sürdürdüklerini belirten Eşki, özellikle çocukların yaşamına dokunan projeleri çoğaltacaklarını ifade etti. Ziyaret, çocuklara moral veren sıcak bir atmosferde son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.