Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Barışın resmini yaptılar

Barışın resmini yaptılar

Güzelbahçe Belediyesi’nin düzenlediği,7 ülkeden 26 ressamın katıldığı I. Uluslararası Dostluk, Barış ve Sevgi Resim çalıştayı sona erdi.

  • Ege Postası
  • 09.09.2013 - 10:03
İZMİR - Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Uluslararası çapta bir resim çalıştayı düzenlemenin onur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Sekiz gün boyunca 7 ülkeden gelen 26 sanatçıyı ağırladık. Belediyecilik sadece yol – kaldırım park yapmak veya sokakları temizlemek değil, sanata ve sanatçıya da destek vermek demektir. Gönüllere girmektir. Biz hem yol, kaldırım ve belediyecilik hizmetleri yapıyoruz, hem de sanata, sanatçıya destek oluyoruz. Yaptığınız bu eserleri belediyemizin çeşitli yerlerinde sergileyeceğiz” dedi.
Başkan İnce, çalıştaya katılan ressamlara birer plaket verdi.
Aralarında çalıştayın koordinatörlüğünü yapan Ressam Hülya Sezgin ve Türkiye’nin çeşitli kentleriyle, Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Rusya-Ural, Kosova ve Bulgaristan’dan gelen saatçılar Güzelbahçe’nin çeşitli yerlerinde bir hafta boyunca 100’e yakın resim yaptı. Resimler belediye Amfi Tiyatrosu’un fuayesinde sergilenerek, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Çalıştaya ayrıca Güzelbahçe Belediyesi Resim Atölyesi’ne devam eden kursiyerler de katıldı ve onlarda ilçenin çeşitli yerlerinde resim yaptı, birbirinden güzel ve değerli eserler ortaya çıktı. Tablolar belediyeye armağan edildi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.