Dolar 32,1092
%-0.17
Euro 35,0728
%-0.05
Altın 2.473,700
%0.24
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bar psikoloğu İzmir'de

Bar psikoloğu İzmir'de

Ünlü bar psikoloğu Ferhat Aydın, Sardunya Cafe & Bar'da İzmirliler ile buluştu. Bir gün olarak planlanan ve ilgi yoğunluğu nedeniyle iki güne çıkarılan etkinliğe talep çok olunca bir hafta sona tekrar yapılması kararlaştırıldı.

  • Ege Postası
  • 08.02.2016 - 13:34
Ferhat Aydın, 'Drink and talk show' konsepti içinde iki bölüm halinde gerçekleşen etkinlikle izleyenlere güzel bir akşam yaşattı. Öğrenciyken de, 2011 yılında ODTÜ Psikoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra da sosyal ortamlarda insanların mesleğiyle ilgili sorular sorduğunu ve sonunda insanların basit bilgilere ihtiyacı olduğuna kanaat getirerek, onların ayağına gitmeye karar verdiğini belirten Aydın, "İnsanlarımızın kültürel olarak da, ekonomik olarak da terapiye gitme gibi bir alışkanlığının olmamasının üzerine üşengeçliği de katınca 'bar psikoloğu' olmaya karar verdim. Barlarda insanları dinleyen bir psikolog olarak böyle bir sistemin, dünyada eşi benzeri olmayan bir mesleğin yaratıcısı olduğumu öğrendim. Psikoloğa gidebilecek kadar parası olmayan, içine de atmak istemeyen, psikologluk bir durumu olmamasına karşın merak da edenlerin sorularını yanıtlamaya, kısaca psikoloğa gidemeyen insanlara geldim" dedi.


Birinci bölümünde insanların ihtiyacı olan basit ve küçük psikoloji bilgileri, gözlem ve tespitlerini içeren sunum gerçekleştiren Ferhat Aydın, mizah ile toplumumuzun absürd taraflarını irdeledi. Aydın, programının ikinci bölümünü ise soru ve cevaplara ayırdı ve cinsellik, asabiyet, sosyal medya bağımlılığı gibi bir dizi soruyu yanıtladı. (DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.