Dolar 45,6152
%0.06
Euro 53,0474
%0.01
Altın 6.610,150
%-0.76
Bist-100 13.634,00
%-2.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçova’da Kar Şenliği coşkusu: Başkan Yiğit çocuklarla kar sevincine ortak oldu

Balçova’da Kar Şenliği coşkusu: Başkan Yiğit çocuklarla kar sevincine ortak oldu

Balçova Belediyesi tarafından belediye binası önünde düzenlenen Kar Şenliği, çocuklar ve ailelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Uzak diyarlardan getirilen karla Balçovalılar unutulmaz bir gün yaşarken, Belediye Başkanı Onur Yiğit’de çocukların sevincine ortak oldu.

  • Ege Postası
  • 20.01.2026 - 14:43

Balçova Belediyesi, İzmir’de nadir yaşanan kar sevincini çocuklarla buluşturmak amacıyla belediye binası önünde Kar Şenliği düzenledi. Etkinlik alanı kısa sürede dolarken, aileler ve çocuklar kar topu oynayarak doyasıya eğlendi.

Kar Şenliği’ne Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit’de katıldı. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Yiğit, yaptığı konuşmada çocukların mutluluğunun her şeyden önce geldiğini vurguladı. İzmir’de kar görememenin çocuklar için bir eksiklik olduğunu ifade eden Yiğit, bu nedenle karı uzak diyarlardan Balçova’ya getirdiklerini söyledi.

Başkan Onur Yiğit konuşmasında, “Balçova’nın güzel çocukları, ben de sizin kadar mutluyum ve heyecanlıyım. Bugün çok eğleneceğiz, çok enerji harcayacağız ve ikinci döneme hazır olacağız. Okullarımızda başarılı olacak, Balçova’mıza ve memleketimize faydalı bireyler olmak için çok çalışacağız,” dedi.

Çocuklara yönelik etkinliklerin artarak devam edeceğini belirten Başkan Yiğit, “Her yerde etkinlikler yapılıyor ancak maalesef çocuklar çoğu zaman unutuluyor. Biz seçildiğimiz günden bu yana çocukları hiç unutmadık, hiç unutmayacağız. Onların kaliteli zaman geçirmeleri için elimizden geleni her zaman yapacağız. Çünkü evlatlarımızı çok seviyoruz,” ifadelerini kullandı.

Renkli ve neşeli görüntülere sahne olan Kar Şenliği’nde çocuklar kar topu oynadı, aileler bu anları cep telefonlarıyla ölümsüzleştirdi. Etkinliğin sonunda ise çocuklar ve belediye ekipleri birlikte kocaman bir kardan adam yaparak şenliğe damga vurdu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.