Dolar 32,2158
%0.16
Euro 35,1148
%0.07
Altın 2.469,060
%0.05
Bist-100 10.320,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan, oyunu Gümüşhane’de kullanacak

Bakan, oyunu Gümüşhane’de kullanacak

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, partisinin seçim güvenliği çalışmaları için Gümüşhane’ye gidiyor. Bakan, Muharrem İnce’nin Perşembe günü İzmir’de yapacağı mitingden sonra Gümüşhane’ye gidecek. Bakan, seçim günü oyunu da Gümüşhane’de kullanacak.  Seçim güvenliğini sağlama görevi verildi

  • Ege Postası
  • 20.06.2018 - 00:01

GÜLSEN CANDEMİR/EGEPOSTASI-CHP'den yapılan açıklamaya göre, 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerinde, seçim güvenliğinin sağlanması için 12 milletvekili Şanlıurfa, Erzurum, Van, Gümüşhane ve Çankırı'da görevlendirildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Genel Sekreter Mehmet Akif Hamzaçebi imzasıyla milletvekillerine iletilen görevlendirme yazısında, "Seçimden 3 gün önce görevli olduğunuz bölgeye giderek sayım döküm işlemleri tamamlanıncaya kadar orada kalmanız, seçim güvenliği konusunda örgütlerimizle birlikte koordinasyon görevi yürütmeniz ve oyunuzu da orada kullanmanız, seçim güvenliğini sağlamak konusunda büyük önem taşımaktadır" ifadeleri yer aldı. 

SEÇİM GÜVENLİĞİ ENDİŞEMİZ VAR

İzmir Milletvekili Murat Bakan, şu an parti olarak enerjilerinin yarısını sandık güvenliğine harcadıklarını, son seçimlerde sorunların yaşandığı illere bu seçimde özel önem verdiklerini ifade etti. Bakan, partisinin kendisini bu illerden biri olan Gümüşhane için görevlendirdiğini söylerken "Parti olarak seçim güvenliği endişemiz var, 16 Nisan referandumunda mühürsüzsüz oylar çıktı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak benzer sorunların önüne geçmek için bu seçimde, daha önceden sorunların yaşandığı, eksiklerin bulunduğu illerde ekipler halinde çalışacağız. Ben de seçim sonuçlanana kadar Gümüşhane'de kalacağım." şeklinde açıklama yaptı.

HALKIMIZ OYUNA SAHİP ÇIKACAK

Sadece kendilerinin değil, millet ittifakındaki tüm partilerin seçim güvenliği için büyük bir çalışma içerisinde olduğunu ifade eden Bakan, "Korku duvarları yıkıldı, halkımız sandığa gidecek, oyuna sahip çıkacak. Halkı sandıktan uzaklaştırmaya dönük asparagas haberlere kimse itibar etmeyecek." dedi.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, 24 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir 1. bölge 2. sıra Milletvekili adayı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.