Dolar 32,2426
%-0.06
Euro 35,0311
%0.14
Altın 2.461,940
%0.64
Bist-100 10.154,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Soylu'nun istifasına muhalefetten ilk tepki!

Bakan Soylu'nun istifasına muhalefetten ilk tepki!

Corona virüsü salgını tedbirleri kapsamında getirilen sokağa çıkma yasağının geç duyurulması ve sonrasında yaşanan karmaşa nedeniyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu istifaya davet etti. Soylu’nun istifasına yönelik tepkiler CHP ve İYİ Parti cephesinden geldi.

  • Ege Postası
  • 12.04.2020 - 22:13

Cuma akşamı gece yarısından 2 saat önce sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle sokaklarda oluşan izdiham görüntüleri nedeniyle tepkilerin hedefinde olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter'dan yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini açıkladı. Soylu'nun istifasına CHP ve İYİ Parti cephesinden ilk yorumlar geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “Süleyman Soylu istifasının tek başına alınmış bi karar olduğunu düşünmüyorum, derken İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray ise, “Kendisini Sn Erdoğan için siper etti.”Bu yeni rejimde tokmak bir kişide davulu taşıyan hapı yuttu!” dedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU:“Süleyman Soylu istifasının tek başına alınmış bi karar olduğunu düşünmüyorum. Tıpkı sağlık bakanının da tek başına karar alamadığı gibi. Erdoğan’ı kurtarmak için Süleyman Soylu’nun istifa etmesini de anlayışla karşılıyorum.”

MAHİR POLAT: son zamanların en kabadayı siyasetçisi AKP’li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa etmesi yetmez!

AKP'nin 18 yılda yarattığı kinci, ötekileştiren, zalimden yana dili tek başına yapmadı.

MÜSAVVAT DEERVİŞOĞLU:Erdoğan ve kabilesinin de aynı kararı almasını bekliyoruz. #istifaGörevi sırasında talimatla yanlış yapan her bakan istifa etse, kabinede tek bakan bile kalmaz. Allah bu milleti bakanlardan değil, görenlerden eylesin.

AYTUN ÇIRAY: @suleymansoylu  için hayırlı olsun. Kendisini Sn Erdoğan için siper etti. Bu yeni rejimde tokmak bir kişide davulu taşıyan hapı yuttu!

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.