Dolar 38,7234
%0.29
Euro 43,4641
%-0.15
Altın 4.083,570
%-0.5
Bist-100 9.279,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahçeli üç ay aranın ardından Meclis'e geliyor

Bahçeli üç ay aranın ardından Meclis'e geliyor

En son 28 Ocak Salı günü partisinin grup toplantısına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün Meclis mesaisine geri dönüyor.

  • Ege Postası
  • 07.05.2025 - 11:20
  • Güncelleme: 07.05.2025 - 11:27

Alparslan Türkeş'in kabrini ziyareti etmesi aynı gün MHP Genel Merkezi'ne gitmesi dışında evinden dışarı çıkmayan Devlet Bahçeli uzun bir aradan sonra ilk kez bugün TBMM'ye gelecek.

99 gün sonra Meclis'teki makam odasında partilileriyle sohbet edecek olan Bahçeli'nin sağlık durumun da giderek iyileştiği ve doktorlarının izin vermesiyle zaman zaman Meclis çalışmalarına katılacağı öğrenildi. Bahçeli, TBMM'de en son 28 Ocak salı günü Meclis'te partisinin grup toplantısına katılmıştı. 

Dün Erdoğan Bahçeli'yi evinde ziyaret etmişti. Bahçeli bugün de Meclis mesaisine başlıyor.

NE OLMUŞTU?

Partisinin grup toplantısı olduğu gün 4 Şubat’ta hastaneye kaldırılıp, 6 Şubat’ta kalp kapakçığı ameliyatı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, aylar sonra ilk kez Alparslan Türkeş’in vefatının 28. yıl dönümünde anıt mezarı ziyareti sırasında görüntülenmişti. 

Bahçeli 4 Nisan'da Bahçeli, kabristan ziyaretinin ardından Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı'nın yeni hizmet binası açılışına katıldı. 4 Nisan'da Bahçeli'nin MHP Genel Merkezi'nde makam koltuğunda çekilmiş fotoğrafı da paylaşıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.