Dolar 32,3901
%-0.1
Euro 34,6043
%-0.57
Altın 2.386,310
%-2
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Badem, muhtarlar gününü kutladı

Badem, muhtarlar gününü kutladı

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle, muhtarlara yemekte biraraya geldi. 72 muhtarın katılım sağladığı programda, Ödemiş Belediyesi tarafından plaket verildi.

  • Ege Postası
  • 20.10.2018 - 12:21

Ödemiş Belediyesi 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Ahrandı restoranda program düzenledi. Belediye Başkanı Mahmut Badem, meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları, daire müdürlerinin yer aldığı programa 72 muhtar katılım sağladı. Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaparak, 5 yıllık görev süresince Belediye ile uyum içinde çalışmalar yapıldığını belirtti.  Çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mahmut Badem, Muhtarlık İşleri Müdürü Şerif Şen, Fen İşleri Müdürü Çağlar Can ve İşletme İştirakler Müdürü Ufuk Kızıler’e plaket verdi. Belediye Başkanı Mahmut Badem konuşmasında öncelikle Atatürk Mahallesi Muhtarı Tahir Sılay’ın eşinin vefatından dolayı üzüntüsünü ifade ederek, başsağlığı diledi. Daha sonra; “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, 2015 yılında yayınlanan genelge ile Muhtarlar günü 4 yıldır kutlanmaktadır. Cumhuriyetimiz varolduğu sürece de kutlanmaya devam edecektir.

Belediyemizin mevcut imkanlarıyla ilçemizin her köşesine hizmetin en iyisini vermeye çalıştık. Çalışmaya da devam ediyoruz. Seçimlerde insanımızın yaşadığı yerde yaşam standartlarını arttırmaya yönelik çalışmalar yapacağımızı bununla birlikte kentin turizme açılması konusunda projeler uygulayacağımızı belirttik. 99 mahallemizde ayrı ayrı  çalışmalar yürüttük. Sözlerimizin hepsini yerine getirmeye özen gösterdik” dedi.  Başkan Mahmut Badem sunum eşliğinde  belediye çalışmalarını aktardı. Daha sonra günün anısına katılımcılara plaket verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.