Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Badem'den engellileri sevindiren ziyaret

Badem'den engellileri sevindiren ziyaret

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde belediye bünyesinde hizmet veren engelliler el sanatları kursunu ziyaret etti. Kursiyerler başkana kendi yaptıkları el işlerinden hediye etti.

  • Ege Postası
  • 03.12.2018 - 17:06

Ödemiş Belediyesi, engellilerin sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla üç yıldır el sanatları kursu düzenliyor. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen kurs, hafta içi her gün 09:00-16:00 arasında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kurs Merkezi’nde hizmet veriyor.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Belediye Başkanı Mahmut Badem kursiyerleri ziyaret etti. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Bakırlı, kurs öğretmenleri Muhlise Karakaya ile Atay Akyol ve kursiyerlerin aileleri de merkezde yer aldı. Başkan kursiyerlerle sohbet ederek, yaptıkları hediyelik eşyaları inceledi. Başkan Mahmut Badem; “İlçemizde yaşayan engellilerin çalışmalarına destek olmak ve sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla çalışmalar yürütüyoruz.  Engelli bireylerin özel eğitimden kalan zamanlarını değerlendirmek ve el becerilerini geliştirmek amacıyla Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile bu yıl da kursumuz faaliyet gösteriyor. Kursiyerlerimiz burada kilim dokuma, ahşap boyama, takı gibi hediyelik eşyalar üretiyorlar. Hedefimiz bu kurstan daha fazla bireylerin faydalanmasını sağlamak” dedi.

Engelli bireylerden Erkan Nizam yapmış olduğu anahtarlıkları Başkana ve katılımcılara hediye etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.