Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Babacan iş dünyasıyla buluşacak

Babacan iş dünyasıyla buluşacak

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İzmir Ticaret Odası tarafından 4 Ağustos Pazartesi günü "İzmir İş Dünyası Buluşma" toplantısında İzmirli oda ve sivil toplum kuruluşu başkanlarıyla biraraya gelecek.

  • Ege Postası
  • 02.08.2014 - 12:19
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın ekonomi yönetiminin en tepe noktasında yer alan isim olduğunu belirterek, “Sayın Babacan'ı kentimizde ve Odamız toplantısında ağırlayarak, birinci elden ekonomi ile ilgili taleplerimizi ve sorunlarımızı aktarmak, bunlarla ilgili görüşlerini almak çok önemli bir şans" dedi. Demirtaş bu amaçla, İTO'nun evsahipliğinde 4 Ağustos Pazartesi günü İzmir Hilton Oteli Barbaros Paşa Salonu'nda toplantı düzenlediklerini söyledi. Demirtaş, şöyle konuştu:

“Toplantıya Odamız meclis üyelerinin yanı sıra İzmir'deki diğer Odaların, birliklerin, ekonomi ile ilgili derneklerin, sivil toplum kuruluşlarının, başkan ve temsilcileri de katılacak. Tüm İzmir iş dünyasının bu toplantıda yer almasına büyük önem veriyoruz ki Sayın Babacan tüm kesimlerle bir araya gelsin. Bu toplantıda teşvikler, kayıtdışı ekonomi, vergiler, cari açık, kamu alacaklarının yeniden yapılandırılması, girişimcilerin desteklenmesi, ihracatçıların desteklenmesi gibi konular başta olmak üzere pek çok konuda sorun ve taleplerimizi içeren bir beklenti dosyası sunacağız. Ayrıca İzmir ile ilgili de taleplerimiz olacak. Diğer oda ve kuruluşların temsilcilerinin de Sayın Babacan'a taleplerini direkt iletme imkanı olacak. Öğle yemeğini de kapsayan toplantıda Sayın Babacan da hem İzmir iş dünyası temsilcilerine hitap edecek hem de soruları yanıtlayacak. Böylece Sayın Babacan'ın ekonomimiz ve İzmir'le ilgili değerlendirmelerini de direkt kendisinden duyma şansımız olacak" dedi.

Babacan'ın İzmir programının ilk durağı olan İTO'nun düzenlediği toplantıya katıldıktan sonra, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek ve temaslarını sürdürecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.