Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Babacan: Tuzak yapmaya çalışıyorlar ama biz o tuzakları yemeyeceğiz

Babacan: Tuzak yapmaya çalışıyorlar ama biz o tuzakları yemeyeceğiz

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Nevşehir’de esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Bir vatandaşın “Tayyip Erdoğan küçük ortağıyla tuzak yapmaya çalışıyor ama biz o tuzakları yemeyeceğiz” demesi üzerine Babacan, “O dönem bitiyor. Müsait bir yerde onları indireceğiz, devam edeceğiz” karşılığını verdi.

  • Ege Postası
  • 30.08.2022 - 16:31

Ali Babacan, dün Nevşehir’de esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Babacan’ın Nevşehir’deki temaslarına ilişkin bir video, DEVA Partisi tarafından bugün basınla paylaşıldı.

“MÜSAİT BİR YERDE ONLARI İNDİRECEĞİZ, DEVAM EDECEĞİZ”

Nevşehirli bir vatandaş ile sohbet eden Babacan, Altılı Masa çalışmalarına ilişkin, “Anayasayı bir parti kendi başına değiştirecek sayıyı bulamıyor hiçbir zaman. Siyasi tarihimizde hiç olmamış. Anayasa değişikliği illa uzlaşma gerektiriyor. Biz o uzlaşmayı seçimden önce oluşturduk ki seçimden sonra memleket vakit kaybetmesin” dedi.

Vatandaş da Babacan’a, “Tayyip Erdoğan küçük ortağıyla tuzak yapmaya çalışıyor ama biz o tuzakları yemeyeceğiz” diye karşılık verdi. Babacan ise “O dönem bitiyor. Müsait bir yerde onları indireceğiz, devam edeceğiz” diye konuştu.

“ATANAMAYAN ÖĞRETMENLER İÇİN SİZDEN RİCA EDİYORUM, KURTARIN BİZİ”

KPSS’yi kazandığı halde ataması yapılmayan bir öğretmen adayının annesi de Babacan’a, “Oğlum öğretmen, evde oturuyorlar hepsi de. Atanamayan öğretmenler için sizden rica ediyorum, kurtarın bizi, emekleri boşuna gitmesin çocuklarımızın. Yardım edin” dedi.

Babacan da kadına, “Hepsinin farkındayız. KPSS’de kazanıyorlar ama mülakatta eleniyorlar. Onun da farkındayız. Biz mülakatı kaldıracağız, yazılı sınav neyse o” cevabını verdi.

BABACAN'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bugün bir kutlama mesajı yayınladı.

Babacan’ın sosyal medya hesabında yayınladığı mesaj şöyle:

“Bu topraklarda yaşayan herkesin bağımsızlık için verdiği onurlu mücadele, bir asır önce zaferle taçlandı. Büyük Zafer’imizin 100. yaşı kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.