Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aziz Kocaoğlu konuştu: Namusumla, şerefimle

Aziz Kocaoğlu konuştu: Namusumla, şerefimle

Aziz Kocaoğlu, kentsel dönüşüm projesi tanıtım töreninde, aday adaylığı ile ilgili açıklamalar yaptı. Kocaoğlu, "Gelişmeler, yaşadığım olaylar, dün sabah tekrar aday adayı olma kararı vermeme neden oldu. Aday adayı müracaatımı yaptım. Kim aday olursa olsun, bana bu ulvi görevi veren partime ve İzmirliye karşı çalışmak istiyorum. Ne İzmirliyi ne partimi bırakmak gibi bir düşüncem olmadığını, namusum ve şerefimle çalışacağımı buradan taahhüt ediyorum" dedi. Kocaoğlu'ndan çarpıcı aday adaylığı açıklaması

  • Ege Postası
  • 17.01.2019 - 18:07

EGEPOSTASI- İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde görkemli bir törenle tanıtıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ankara’daki temaslarının ardından, bugün akşam saatlerinde kente döndü. Adnan Menderes Havalimanı’ndan doğrudan Fuar İzmir’de düzenlenen Aktepe-Emrez kentsel dönüşüm projesinin tanıtım toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu yüzlerce kişi karşıladı.

Toplantıya, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile çok sayıda partili ve hak sahipleri katıldı. Katılanlar "İzmir Aziz'dir, Aziz kalacak" diyerek slogan attı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, törendeki konuşmasının bir bölümünde, aday adaylığıyla ilgili açıklama yaptı.

Sözlerine "Dün sabah bir karar verdim" diye başlayan Kocaoğlu, "Geçen seçimlerde, 10 yılın sonunda başkanlık yapmak istemedim. Başkası gelsin yapsın dedim. Sonra şartlar başka türlü gelişti. Rakip güçlü geldi. Bizim kaçmamız olmadı. 2014’te mecburen Binali Yıldırım Bey'le yarıştık. Şimdi 15 yıl oldu. 150 yıllık belediye tarihinde 15 yıl başkanlık yapan kimse yok. Bu bize nasip oldu. Genç arkadaşımız, başka arkadaşımız bu bayrağı alsın ileriye götürsün dedik. Ama gelişmeler, yaşadığım olaylar, dün sabah tekrar aday adayı olma kararı vermeme neden oldu. Bu konuyu hemen kesmek istiyorum. Bu, bu salonun işi değildir. Aday adayı olarak müracaat ettim. Bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. Kim aday olursa olsun, partime, bana bu ulvi görevi layık gören partime ve destek veren İzmirli hemşehrilerime çalışmayı taahhüt ediyorum. Ne İzmirliyi ne partimi bırakmak gibi bir düşüncem olmadığını, namusumla, şerefimle çalışacağımı taahhüt ediyorum. Bugünün konusu değildi ama paylaşmak durumunda kaldım" dedi. 

Başkan Kocaoğlu, konuşmasının son bölümünde de "15 yıldır hemşehrilerim için çalışıyorum. Kumpaslara karşı birlikte direndik. Eğer bir beş yıl daha bana görev verilirse, geceli gündüzlü çalışmaya devam edeceğimin altını çiziyorum. Aktepe-Emrez'i birlikte yaratacağız, İzmir'i birlikte kalkındıracağız, bu yolda birlikte yürüyeceğiz, benim canım hemşehrilerim" diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.