Dolar 44,0732
%0.18
Euro 51,1764
%-0.01
Altın 7.287,110
%1.47
Bist-100 12.793,00
%-2.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aziz İhsan Aktaş'ın etrafındakilerin kim olduğu ortaya çıktı

Aziz İhsan Aktaş'ın etrafındakilerin kim olduğu ortaya çıktı

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Aziz İhsan Aktaş’ın yanındaki resmi iki polis dışında koruma gibi görünen kişilerin TMSF’nin kayyum olduğu şirketlerin çalışanları olduğunu belirterek "Suç örgütü lideri dedikleri kadrolu iftiracının önünde adeta etten duvar örüldü. Bu etten duvarı kimler ördü? İçinde iki koruma polisi, kardeşi, oğlu ve üç de şirket çalışanı var. Ama bu üç şirket çalışanı TMSF'ye devredilmiş, kayyumun yönettiği şirketlerin çalışanları. Devlet bir yandan 'suç örgütü liderisin, bunlar suça konu servetler' diye bu şirketlere el koyuyor ama bu şirketler üzerinden hala 300 milyon liranın üzerinde bir naylon fatura kesilerek o paralar tekrar Aziz İhsan Aktaş'ın cebine konuyor" dedi.

  • Ege Postası
  • 30.01.2026 - 18:59

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Aziz İhsan Aktaş’ın yanındaki korumalarla ilgili açıklama yaptı.

Silivri yargılamalarında seçilmiş belediye başkanlarının tutuklu bir biçimde yargılanırken hukukun katledildiğini belirten Emir, "Suç örgütü lideri dedikleri kadrolu iftiracının önünde adeta etten duvar örüldü. Bu etten duvarı kimler ördü? İçinde iki koruma polisi, kardeşi, oğlu ve üç de şirket çalışanı var. Ama bu üç şirket çalışanı TMSF'ye devredilmiş, kayyumun yönettiği şirketlerin çalışanları. Devlet bir yandan 'suç örgütü liderisin, bunlar suça konu servetler' diye bu şirketlere el koyuyor ama bu şirketler üzerinden hala 300 milyon liranın üzerinde bir naylon fatura kesilerek o paralar tekrar Aziz İhsan Aktaş'ın cebine konuyor. Bununla da yetinmiyorlar. Oradan eleman gönderiyorlar ve Aziz İhsan Aktaş'ın önüne etten duvar ördürtüyorlar" diye konuştu.

''FATİH KELEŞ'İN İFADESİNİ DAHİ ALMIYORLAR''

Diğer iki koruma polisinin verilme sebebinin de Fatih Keleş'in Aziz İhsan Aktaş'ı öldürteceği iddiası olduğuna dikkat çeken Emir, "Oysa bu iddia üzerinde Aziz İhsan Aktaş'a iki polis koruma veriliyor ama dosya öylesine çürük ki Fatih Keleş'in ifadesini dahi almıyorlar" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.