Dolar 32,2769
%0.01
Euro 35,0305
%-0.16
Altın 2.478,300
%0.49
Bist-100 10.548,00
%2.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ayın polisleri ödüllendirildi

Ayın polisleri ödüllendirildi

İzmir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atarak "Ayın Polisi" seçilen 4 polis memuru, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ile İl Emniyet Müdür yardımcılarının katıldığı törenle ödüllendirildi.

  • Ege Postası
  • 07.02.2016 - 14:02
İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli personelin, mesleğini daha profesyonelce yürütmesi, daha başarılı olması ve gösterdikleri başarıda devamlılık sağlamaları ile motivasyonlarının yükseltilmesi için 1 Ağustos 2015 tarihinden itibaren "Ayın polisi" yıl sonunda da "Yılın polisi" seçilmesi amacıyla proje hayata geçirildi. Bu kapsamda oluşturulan komisyon tarafından, geçen ocak ayında, birimlerce belirlenen polisler arasından, üç ayrı taksinin yağma edilmesi olayında faillerin yakalanmasında gösterdiği başarı nedeniyle polis memuru Adnan Köse ile Sarnıç piknik alanında iple yaşamına son vermek isteyen bir kişiyi kurtaran polis memuru Ahmet Yengeç "Ayın asayiş polisleri" seçildi. Balçova İlçesi'nde işitme ve konuşma engelli bir kişinin işlediği cinayeti işaret dili kullanarak anlatmasının ardından daha önce aldığı kursla işaret dilini bilerek şüpheliyle iletişim kuran polis memuru Cengiz Muhammed Toptaş "Ayın merkez ilçeler polisi", Urla İlçesi'nde, 78 sığınmacıyı yasa dışı yollardan yurt dışına çıkartmak isteyen 4 şüphelinin yakalanmasında görev alan polis memuru Kadir Yaşar Aydar da "Ayın dış ilçeler polisi" seçildi. Polis memurlarına ödüllerinin verilmesi için İl Emniyet Müdürlüğü'nde ödül töreni düzenlendi.

Törene, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İl Emniyet Müdür yardımcıları ve ödül kazanan polis memurları katıldı. Emniyet Müdürü Uzunkaya, "Bu uygulamayla başarının ve başarılı personelin takdir edilerek ödüllendirilmesi sağlanırken, hem çalışanların sosyal ve psikolojik ihtiyaçlarına olumlu yönde katkılar sunulmuş olacak, hem de oluşturulacak rekabet ortamı ile hizmet kalitesi ve görevde verimliliğin yükseltilmesi sağlanacaktır" diye konuştu. Başarılı polislere, çeyrek altın ve teşekkür belgesi verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.