Aydın'da çeşitli suçlardan aranan 31 kişi yakalandı
Aydın'ın Efeler ilçesinde eş zamanlı düzenlenen 'ÇEMBER-131' operasyonu kapsamında çeşitli suçlardan aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan toplam 31 kişi yakalandı.
- Ege Postası
- 06.07.2026 - 13:46
Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilere yönelik çalışma başlattı. ÇEMBER-131 operasyonu kapsamında 2-4 Temmuz arasında 80 ekip ve 236 personelin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Operasyon kapsamında 'Dolandırıcılık' suçundan 5, 'Uyuşturucu madde kullanmak' ve 'Uyuşturucu madde ticareti' suçlarından 5, 'Yaralama' suçundan 3, 'Tehdit' suçundan 3, 'Zimmet' suçundan 1, çeşitli diğer suçlardan aranan 6 kişi ile ifadeye yönelik aranan 8 kişi gözaltına alındı.
Şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.(DHA)
Yorum Yazın