
Aydın'da 18 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan firari hükümlü bağ evinde yakalandı
Aydın'ın Nazilli ilçesinde, hakkında 24 ayrı suçtan arama kaydı bulunan ve 18 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile 3 yıldır aranan İ.Ç. (46), jandarmanın düzenlediği operasyonla saklandığı bağ evinde yakalandı.
- Ege Postası
- 12.05.2025 - 13:12
- Güncelleme: 12.05.2025 - 13:30
Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, 3 yıldır hakkındaki hırsızlık, gasp, yaralama, alıkoyma gibi toplam 24 ayrı suçtan 3 yıldır firari olarak aranan İ.Ç.'nin yakalanması için ortak operasyon düzenlendi.
Hakkında 18 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.Ç.'nin Arslanlı Mahallesi'nde bir bağ evinde gizlendiğini tespit etti. Söz konusu bağ evine operasyon düzenlenip, İ.Ç. yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.(DHA)
Yorum Yazın