Dolar 32,4538
%0.1
Euro 34,7563
%-0.13
Altın 2.425,300
%-0.4
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Atila'dan Ankara'daki toplantıda çarpıcı mesajlar

Atila'dan Ankara'daki toplantıda çarpıcı mesajlar

CHP’de Genel Merkez tarafından referandum sonrası ilk kez gerçekleştirilen belediye başkanları toplantısında İzmir’den sadece Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila konuştu. Atila’dan parti içi çarpıcı mesajlar geldi. Ankara'da konuşan tek İzmirli başkan Atila oldu

  • Ege Postası
  • 08.05.2017 - 19:16

EGE POSTASI - CHP’de referandum sonrası ilk belediye başkanları toplantısı gerçekleşti.

Ankara’da Genel Merkez’de gerçekleşen toplantıya İzmir’den Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile ilçe belediye başkanları katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün babasının Kayseri'deki cenaze törenine katıldığı için toplantıya öğleden sonra iştirak etti.

İZMİR’DEN ATİLA KONUŞTU

Gün boyu süren toplantı mesaisinde İzmir’den kürsüye çıkan tek başkan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila oldu.

Atila’nın kendisinden önce konuşan bazı belediye başkanlarının karamsar bir tablo çizmesi üzerine sözlerine, “ Biz çok başarılıyız. Bu kadar sınırlı bütçeyle, karşımızda devletin imkanları olmasına rağmen çok  emek verdik.  Alınan oy çok değerli. Umutsuz olmayalım. Biz belediye başkanlarıyız, gittiğimiz her yerde umut olmalıyız” diyerek başladığı belirtildi.

Referandumun ardından ‘hayır bloğu’nun şimdiden strateji oluşturması gerektiğini vurgulayan Atila’nın, “ Hayır bloğu hep birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimini kurgulamamız gerek” dediği belirtildi.

PARTİ İÇİ ÖNEMLİ MESAJLAR

Atila’nın parti içi disiplinin şart olduğunun altını çizdiği ve startı verilen olağan kongre sürecine yönelik önemli mesajlar verdiği belirtildi. Atila’nın, “ Kongreler var önümüzde. Uzlaşarak herkesi kucaklayarak tek liste ile gidebiliriz. Bu zor değil. Enerjimizi içeri değil dışarı harcamalıyız” dediği öğrenildi.

Atila’nın, milli bayramları belediyeler olarak ses getirecek eylemlerle kutlamaları gerektiğini başkanlara konuşmasında aktardığı ifade edildi.

KILIÇDAROĞLU: PARTİYİ KAMUOYUNDA TARTIŞTIRMAYIN

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun toplantıda, belediye başkanlarına referandumda çalışma yaptıkları yerlere bir kez daha gitmelerini istediği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanlarına referandum performansları ve ilçelerine yönelik hizmetler nedeniyle teşekkür ettiği, başkanlara muhtarlarla iyi diyalog kurmaları talimatını verdiği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu’nun parti içinde genel başkanlık hayali kuranlara yönelik “Her yere aday olabilirsiniz. Delegelerle konuşabilirsiniz. Cebimden parasını vereyim salon tutayım, otobüsü tutayım gidin delegelerle buluşun. Yeter ki partiyi kamuoyunda tartıştırmayın, yıpratmayın” mesajı verdiği belirtildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.