Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslanoğlu'ndan 'gaz alma' operasyonu

Aslanoğlu'ndan 'gaz alma' operasyonu

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından Şenol Aslanoğlu’nun İzmir İl Başkanlığı'na atanmasının ardından, CHP İzmir İl Yönetim Kurulunda da büyük bir revizyon yapıldı. Seçilmiş il yönetiminde yapılan büyük değişim parti kulislerinde tepkiyle karşılandı. Bunun üzerine harekete geçen İl Başkanı Aslanoğlu, eski yönetimle bu akşam saat 17.00'de il binasında bir araya geleceği öğrenildi. Aslanoğlu'nun bu hamlesi kulislerde eski yönetimden gelecek tepkilerin önüne geçmek için yaptığı bir hamle olarak değerlendiriliyor.

  • Ege Postası
  • 18.01.2023 - 10:38

EGEPOSTASI- CHP MYK tarafından geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan toplantıda alınan karar, resmi yazıyla CHP İzmir İl Başkanlığına bildirildi. Buna göre, CHP İzmir İl Yönetimi görevden alınırken, görevden alınan yönetimin yerine 30 asil ve 30 yedek üyeden oluşan yeni CHP İzmir İl Yönetim Kurulu atandı.

Seçilmiş il yönetiminde yapılan büyük değişim parti kulislerinde tepkiyle karşılandı. Aslanoğlu başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde, eski yönetimden sadece 6 kişi yer almayı başarmıştı.

Bu gelişme üzerine harekete geçen İl Başkanı Aslanoğlu'nun eski yönetimle bu akşam üzeri saat 17.00'de il binasında bir araya geleceği öğrenildi. 

Aslanoğlu'nun bu çağrısı kulislerde 'eski yönetimden gelecek tepkilerin önüne geçmek için yaptığı bir hamle' olarak değerlendiriliyor.

Aslanoğlu'nun eski yönetcilere yaptığı toplantı çağrısında; "Resmi yazı ulaşana kadar bekledim. Bu bir bayrak değişimi, birlikte koşmaya devam edeceğiz. Sizler çok uzun süre bu maratonu koştu, bayrağı ise yeni arkadaşlarımıza bıraktılar. Yeni yönetimimizle devraldığımız bayrağı maratonun son 100 metresinde iktidara giden yolda daha hızlı koşacağız. Önceki yönetim kurulunda yer alan sizlerle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bir arada olmaya ve birbirimiz koluna girmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.