Dolar 40,7698
%0.11
Euro 47,7683
%0.39
Altın 4.400,560
%0.37
Bist-100 10.950,00
%-0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arda Turan sinirlerine hakim olamadı: Küfürleri yayına yansıdı!

Arda Turan sinirlerine hakim olamadı: Küfürleri yayına yansıdı!

Arda Turan'ın çalıştırdığı Shakhtar Donetsk, Ukrayna Premier Lig'de deplasmanda Karpaty Lviv ile 3-3 berabere kaldı. Arda Turan'ın bir pozisyon sonrası hakemle yaşadığı tartışma Ukrayna'da gündem oldu.

  • Ege Postası
  • 11.08.2025 - 15:30
  • Güncelleme: 11.08.2025 - 15:43

Teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Shakhtar Donetsk, Ukrayna Premier Lig'in 2. hafta mücadelesinde Karpaty Lviv deplasmanına çıktı. Arda Turan'ın öğrencileri, 3 kez öne geçtiği maçtan 1 puanla ayrıldı.

Müsabaka 3-3 sona ererken, Arda Turan'ın 28. dakikada hakemle yaşadığı bir tartışma Ukrayna'da gündeme oturdu.

ARDA TURAN SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Hakemin kararına öfkelenen Arda Turan sarı kartla cezalandırılırken, sinirlerine hakim olamayan genç teknik adamın İspanyolca ettiği küfür yayına yansıtıldı.

Arda Turan'ın bir süre 4. hakemle de tartışma yaşadığı görüldü.

“OYUNCULARLA İLETİŞİMDE DAHA NEZAKETLİ OLABİLİRLER”

Maçın ardından kulüp televizyonuna röportaj veren Arda Turan konuyla ilgili, "Hakem hakkında konuşmak istemiyorum çünkü 3 golü yedikten sonra bunun hakkında konuşmak bahane gibi olur. Önemli olan bizim kendi tarafımızı geliştirmemiz. Sadece oyuncularla iletişimde daha nezaketli olabilirler. Bunun dışında başka bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Arda Turan'ın öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanşında perşembe akşamı Panathinaikos'u konuk edecek. Yunanistan'daki ilk maç 0-0 sona ermişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.