Dolar 40,6470
%0.02
Euro 47,1602
%1.43
Altın 4.395,450
%2.23
Bist-100 10.747,00
%0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Antalya Büyükşehir'de 3 gözaltı daha

Antalya Büyükşehir'de 3 gözaltı daha

Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 3 kişi daha gözaltına alındı.

  • Ege Postası
  • 28.07.2025 - 14:48

CHP'li belediyelere yönelik operasyonlar sürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 3 kişi daha gözaltına alındı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, bu sabah saatlerinde Antalya Büyükşehir Belediyesinin eski başkan vekili M.A'nın yeğeni H.A. ile kuyumcu K.A. ve iş insanı B.Ç'nin gözaltına alındığı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

İBB'ye yönelik operasyonlar CHP'li belediyelere de yansıdı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yürütülen soruşturmada Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ve eski gelini Z.K. gözaltına alınmış, şüpheli oğlu M.G.B'nin ise yurt dışında olduğu belirlenmişti.

Adliyeye sevk edilen Muhittin Böcek tutuklanmış, eski gelini Z.K. ise yurt dışına çıkış yasağı kararı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Böcek, kararın ardından İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılmıştı. Soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.