Ambulans cipe çarpmamak için devrildi: 4 yaralı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde sürücüsünün cipe çarpmamak için manevra yaptığı ambulans devrildi. 3 sağlık görevlisi ile 1 hasta yaralanırken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
- Ege Postası
- 19.02.2026 - 13:19
- Güncelleme: 19.02.2026 - 13:59
Kaza, saat 10.00 sıralarında Ortakent Bayraklı Kavşağı'nda meydana geldi. Bodrum Devlet Hastanesi'ne hasta taşıyan ve sirenleri açık olan 48 NB 680 plakalı ambulansın sürücüsü, kavşakta önüne çıkan cipe çarpmamak için manevra yaptı.

Manevra sırasında ambulans yola devrildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, devrilen ambulansın içinde mahsur kalan 3 sağlık personeli ile hastayı araçtan çıkardı. Yaralılar, başka ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci de olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Diğer yandan kaza, bölgedeki bir güvenlik kamerasına yansıdı.(DHA)
Cipe çarpmamak manevra yapan ambulans devrildi: 4 yaralıhttps://t.co/JwsjhZQk5e pic.twitter.com/jHCG9kcPEU
— Egepostası (@egepostasicom) February 19, 2026
Yorum Yazın