Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu’da Ali kalmak istiyor

Altınordu’da Ali kalmak istiyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu’nun ara transfer döneminde Süper Lig temsilcisi İttifak Holding Konyaspor’dan kiralık olarak kadrosunda dahil ettiği Ali Yaşar, İzmir kulübünde mutlu olduğunu dile getirdi.

  • Ege Postası
  • 10.04.2020 - 11:39

Geçen sezon da yine kiralık olarak Altınordu forması giydiğini hatırlatan 25 yaşındaki gurbetçi sol bek, “Bu sezon olmasa bile umarım önümüzdeki yıl Altınordu ile Süper Lig’de yer alırız” diyerek yuvada kalmak istediğini belirtti. Ali’nin Konyaspor’la 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bu sezon 3 maçta Konyaspor formasıyla Süper Lig tecrübesi yaşayan Ali, “Altınordu’da çok farklı bir ortam var. Takımdaşlık duygusunu üst düzeyde ve bu da doğrudan sahaya yansıyor. Bu sezon skor olarak sorun yaşasak bile oyun ve takım ruhu açısından her zaman en üst noktada olduk” dedi.

Koronavirüs önlemleri çerçevesinde evinde çalıştığını aktaran Ali Yaşar, şunları kaydetti:

"Futbol, ekran başından seyredince çok kolay görünse de kuvvet, sürat, oyun zekası, dayanıklılık ve daha birçok faktörün bir araya geldiği bir spor. Bu nedenle her zaman hazır olmak zorundasınız. Süper Lig'de bu düzey daha da yükseliyor. Süper Lig'de Konyaspor forması giydiğim dört maçta bunu çok iyi gözlemledim. Bu sezon olmasa bile umarım önümüzdeki yıl Altınordu Süper Lig'de yer alır."

Ali Yaşar, Belçika'da Standard Liege, Hollanda'da Roda JC U21 kulüplerinde de oynadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.