Dolar 38,5687
%0.33
Euro 43,6369
%0.2
Altın 4.018,460
%0.36
Bist-100 9.168,00
%0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu salon futbolu turnuvası düzenledi

Altınordu salon futbolu turnuvası düzenledi

Altınordu, Türk futboluna yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Kırmızı-lacivertliler, Almanya'da çok yaygınlaşan ancak Türkiye'de gelişme aşamasında olan salon futbolu turnuvaları organizasyonuna başladı.

  • Ege Postası
  • 30.12.2018 - 13:13

Altınordu, Yeşilyurt’taki Sait Altınordu Tesisleri’nde salon futbolu için özel olarak dizayn edilen alanda turnuva düzenledi. Turnuvada Altınordu, Karşıyaka, Göztepe, Gümüşordu, Bronzordu, Manisa Murat Germen, Manisa Yunus Emre Belediye, 1925 Manavkuyu ve Çamdibigücü'nün 9 yaş takımları yer aldı. 

Çocukların top hassasiyetlerini geliştirmek, dar alanda ve baskı altında oynama yeteneklerini artırmak amacıyla organize edilen turnuvada 144 çocuk mücadele etti. Oynanan 20 maçta fileler tam 174 kez havalanırken, maç başına 8.7 gol ortalamasına ulaşıldı ve her çocuk mümkün olan en uzun süre sahada kaldı. Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın tüm miniklerle özel olarak ilgilendiği salon futbolu turnuvasında çocuklar büyük heyecan yaşadı, ortaya renkli görüntüler çıktı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.