Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'nun milli gururu

Altınordu'nun milli gururu

Türk futbolunun yetiştirici kulüplerinden Altınordu, bu sezon milli takımlara 20’nin üzerinde genç oyuncu gönderdi.

  • Ege Postası
  • 27.03.2024 - 12:39

A takımdan Mert Furkan Bayram, Hasan Berat Kayalı ve Arif Şimşir U19 Milli Takımı ile büyük bir başarıya imza attı. Millilerin UEFA Avrupa U19 Şampiyonası'na katılmak için mücadele ettiği Romanya, Hırvatistan ve Almanya maçlarında Hasan Berat Kayalı ve Mert Furkan forma giydi. Yine A takım oyuncularından Ege Arslan, U18 Milli Takımı'nın geçen hafta içinde Estonya ile oynadığı maçta görev aldı. Altyapıdan Mert Samed Selam, Serdar Rüzgar Kahraman, Muhammet Burak Görgin ve Doruk Kadiroğlu ise U14 Milli Takımı'na davet edildi.

Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) İdari Direktörü Ahmet Furkan Can, ileri futbol eğitimi alan sporcuların en iyi şartlarda gelişebilmesi için çalıştıklarını ifade ederek, "Genç oyuncularımızın milli takımlarda forma giymesi bizleri mutlu ediyor. Buradaki gençlerimizin maç tecrübeleri de artıyor. Bu yıl Ege Kupası'nı Torbalı'daki Metin Oktay Yerleşkemiz'de gerçekleştirdik. Yine U14 Milli Takımımız, Selçuk İsmet Orhunbilge Tesislerimizde kamp yapıp bizim Altınordu U14 takımımız ile özel maç gerçekleştirmişti. TFF ile her zaman iyi diyaloğumuzu devam ettiriyoruz" diye konuştu.

TEMA VAKFI İLE BİR İLK

TFF 2'nci Lig ekiplerinden Altınordu, TEMA Vakfı gönüllüsü ilk spor kulübü oldu. TEMA Vakfı İzmir İl Temsilcisi Özcan Gökoğlu, Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi'nde ileri futbol eğitimi alan 109 sporcuya TEMA Vakfı Gönüllülük kartlarını ve sertifikalarını verdi. Geçtiğimiz aylarda TEMA Vakfı, İnciraltı Çağlar ve Cengiz Temel Futbol Eğitim Tesisleri ve Metin Oktay Yerleşkesi'nde futbol eğitimi alan takımlara TEMA'yı tanıtan bir toplantı gerçekleştirmişti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.