Dolar 38,4943
%0.02
Euro 43,6672
%-0.17
Altın 3.993,940
%-1.87
Bist-100 9.078,00
%-1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'nun jokeri Serkan

Altınordu'nun jokeri Serkan

PTT 1'inci Lig'de deplasmanda oynayacağı Multigroup Alanyaspor maçına odaklanan Altınordu'da son haftaların formda ismi Serkan Göksu, Teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun joker oyuncusu oldu.

  • Ege Postası
  • 17.02.2016 - 14:20
Altınordu'da ikinci yılını geçiren 22 yaşındaki futbolcu, bu sezon oynadığı 12 maçta 3 farklı mevkide görev alarak dikkat çekti. Sezona sağ bek olarak başlayan, daha sonra asıl görev alanı olan orta sahanın ortasında şans bulan Serkan, son haftalarda sol kanatta kendini göstermeye başladı.



Erdoğan'ın sakatlanmasının ardından Serkan'ın son 5 maçta sol kanatta forma giymesi üzerine taraftarlar sosyal medyada espirili bir paylaşımda bulundu. "Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nun hayalindeki ilk 11" yorumu yapılan paylaşımda kaleci Tolgahan ve stoperler Çağlar ile Yusuf Abdioğlu dışındaki tüm mevkilere Serkan'ın ismi yazıldı. 

Daha önce oynadığı kulüplerde forvet ve forvet arkası olarak da forma giydiğini dile getiren genç oyuncu, "Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.