Dolar 32,2640
%-0.23
Euro 34,7819
%-0.08
Altın 2.412,770
%0.8
Bist-100 10.267,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altaylı Tavares: Kimse hazır değil

Altaylı Tavares: Kimse hazır değil

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'ın Yeşil Burun Adaları uyruklu oyuncusu Helder Tavares, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle lige ara verilmesinin, çıkış yakalayan takımları daha çok etkilediğini düşündüğünü belirtti. Tavares, hiçbir futbolcunun liglerde yeniden forma giymeye hazır olmadığını dile getirdi.

  • Ege Postası
  • 06.05.2020 - 12:57

Tavares, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Kovid-19 salgını boyunca sürekli evde kaldığını ve kendisini hazır tutmak için antrenmanlar yaptığını aktardı.

Takım antrenmanı yapamadıklarını ve evde kendini formda tutmaya çalıştığını ifade eden Yeşil Burun Adalı ön libero, “Evde antrenman yapmakla sahada antrenman yapmak çok farklı. Şu anda ben hiçbir futbolcunun maç oynama seviyesinde olduğunu düşünmüyorum. Ağır antrenman yapıyor olsam bile ben de tam anlamıyla hazır değilim" dedi.

Altay’ın Süper Lig yarışında kaliteli bir kadroya sahip olduğunu söyleyen Tavares, “Aldığımız galibiyetlerle ne kadar iyi bir takım olduğumuzu herkese göstermiştik. Play-off oynamayı düşünürken şu an takım olarak ilk 2 şansımız olduğunu biliyoruz. Lig yeniden başladığında birlik ve beraberliğimizi sürdürürsek Süper Lig için önümüzde hiçbir engel yok" diye konuştu.

Hiçbir futbolcunun şu anda performans olarak maç oynama seviyesinde olduğunu düşünmediğini belirten Tavares, şunları kaydetti:

"Liglere ara verilmeden önce iyi bir hava yakalamıştık ve şampiyonluk yolunda önemli rakiplerimizi yenmiştik. Koronavirüs, bizim gibi rüzgarı arkasına almış takımları çok etkiledi. Bir anlamda bu avantajımızı bırakmış olduk. Şimdi sezona yeniden başlamış gibi olacağız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.