
Altay, kritik Gençlerbirliği virajında
Spor Toto 1. Lig'de alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Altay, 33. hafta mücadelesinde düşme hattında yer alan Gençlerbirliği’ne konuk olacak.
- Ege Postası
- 16.04.2023 - 14:19
- Güncelleme: 16.04.2023 - 14:25
Altay, Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında yarın Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Zorlu müsabaka Eryaman Stadı'nda 20.30’da başlayacak. Altay, ligde oynadığı son 2 karşılaşmada Bandırmaspor ve Altınordu’ya kaybetmesine rağmen 33. haftaya 31 puanla 13. sırada girdi.
Gençlerbirliği ise yeni teknik direktörü olan Altay’ın eski çalıştırıcısı Sinan Kaloğlu ile birlikte ilk maçında Eyüpspor’u 2-0 mağlup ederek puanını 27’ye çıkarıp ligde kalma adına önemli bir işe imza atmıştı. Ligin alt tarafını yakından ilgilendiren mücadele öncesinde siyah-beyazlılarda kart cezalısı Eren Erdoğan, Zeki Yıldırım ile sakatlıkları bulunan Sefa Özdemir ve Ozan Evrim Özenç forma giyemeyecek.
Yorum Yazın